Hogyan tudnám megmagyarázni, hogy állati nagy ostobaságot csinálnak azzal, hogy alkoholt isznak?
Te parázod túl, és közöd sincs hozzá, hogy ők mit tesznek. 1-1 alkalommal kis alkohol fogyasztás nem fog károsodást okozni a babánál. Ahhoz rendszeres, és nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztás szükséges.
Anno én is ittam kicsit terhesen. Egyszer mikor a férjem nagymamáját köszöntöttük,17-18 hetesen egy fél pohárka pezsgőt, karácsonykor 26 hetesen 1 pohár bort, szilveszterkor szintén egy kisebb pohár pezsgőt, meg egy kis pohárka likört. Kb. ennyi volt, szerintem ez belefért. Viszont szoptatás alatt már nem ittam.
Gondolom nem itták magukat részegre. Fél dci tömény, 1-1 dci bor nm árt sem a babának, sem a mamának. Gondolom ezt is az ünnepk miatt itták, szóval nem minden nap. Amúgy nagyon sok nőgyógyász ajánlja az alkoholt méhösszhúzódásra, gondolom te is hallottál erről. Én is kimama vagyok, és karácsonykor ittam vörösbort, szilvszterkor is fogok koccintani. Elmondhatom, h keményedésre tényleg a legjobb a vörösbor.
Linket te is találhatsz ha nagyon akarsz, üsd be a googelba, ezret fog kidobni. De nem hinném, h az illető személyek napi szinten isznak, úgyhogy kár jobban körbjárni a témát! Szerintem lazítsál te is, és hidd el, néha egy egy korty alkohol nagyon jót tud tenni!
Amilyen a kérdés, olyan a válasz... Lehet kedvesen is írni, de a lényegen nem változtat. A saját csemetédet féltsd, óvd, ahogyan akarod, az, hogy a másik mit csinál és mit nem, azon tök fölösleges hőbörögnöd.
A kérdésedből nem az jött le, hogy aggódnál az ő(!) gyerekeik iránt, hanem az, hogy kvázi emberszámba sem veszed őket. Megmagyarázni a gyereknek szoktunk, a felelőtlenséghez meg egy kicsit több kell.
Egy szál bagót sosem szívtam, soha nem ittam alkoholt, értsd szó szerint. egészségesen élek, mozgok eleget, csinos vagyok, párom szintúgy mindez.
Mindkét gyermekem fejlődési rendellenességgel született
és elevitet is szedtem, szedek most is
lehet, jobb lett volna, ha lazábban állok a dolgokhoz és néha megiszok egy kis alkoholt
a nyers húsra még a tv-ben sem néztem rá. és???? na tessék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!