Hogyan tudnám megmagyarázni, hogy állati nagy ostobaságot csinálnak azzal, hogy alkoholt isznak?
Nem a te terhességd, te akkor ott mondhatod hogy hát én ilyet nem tennék, de nekik is elmondta az orvos az alkohol káros, tilos inni.
a szoptatós kismama ha már aznap este megszoptatott és csak reggel fog, akkor semmi de semmi nem lesz töle.
a terhesnek meg a saját joga mit csinál.
Bocs, de nem kell túlparázni. 23 hetesen én is megittam egy pohár bort Karácsonykor, és ma is meg fogok, mert jönnek a testvéremék. És a párom szülinapján is ittam. Mondjuk, töményet nem iszom, de azért az "egy csepp alkohol nélkül"-nek sem vagyok híve.
Ennyi alkohol SEMMI károsodást nem okoz a gyereknél, el sem jut hozzá. És ez nem felelőtlenség!
Én is ittam karácsonykor 1 pohár bort, illetve nagyon durva méhösszehúzódásra az egyik szülész profunk mindig egy kis konyakot ajánlott. Ennyire nem eszik forrón a kását, a magzati alkohol szindrómához ettől több kell. Szoptatás neccesebb.
20 hkm
1. Semmi közöd hozzá. Nem a te gyerekedről van szó.
2. Egy pohár sör, bor, egy pici tömény a kutyának sem árt. Több kárt okoz ha pl. melletted dohányoznak.
3. Ha ezen kiakadsz, akkor mi lesz még később???
Hű, köszi a gyors válaszkat. Hát, igazából nem is a 2-3%-os söröcskével van bajom, hanem a 20-30%-os töménnyel. Heti-2 heti rendszerességgel.
8.-nak írnám. Igazad van, semmi közöm hozzá. Hála Istennek van már egy egészséges gyerekem, nem festettem a hajam, sőt képzeld, kibírtam egy korty alkesz nélkül, és nem nem is dohányoztam eddig sem. Másfél évesen még nem volt beteg a kislányom, egy éves koráig szoptattam, igen, sokszor féltem, de az enyém. Most várjuk a kistesót, és ugyanolyan féltéssel vagyok felé is. Azért köszi a válaszod, de lehetnél kedvesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!