20 hónapos gyereknek hogyan lehet megmagyarázni, hogy egyedül kell elaludni és nem kap többet cicit?
Figyelt kérdés
2 éves lesz augusztusban a kislányom és ősztöl bölcsibe nemme, de még mindig cicivel alszik el vagy úgy, hogy mellette fekszek. Azt mondták szoktassam le róla, de nem tudom hogy fogjak hozzá.2010. ápr. 19. 14:55
1/4 anonim válasza:
Szia! Az egyik ismerősön hasonló helyzetben volt tavaly, mint te. A kisfia szeptemberben volt 2 éves, akkortól jár bölcsibe. Ő is szopott még (napi x alkalommal, nagyon sokszor...), emellett cicin is aludt el... Anyuka megpróbált sokmindent, de igazán semmi nem jött be, teljes volt a kudarc és az ő kétségbeesése... Eljött az első bölcsis nap és nagyon félt, hogy mi lesz... Hát, semmi se történt, a kisfia egész nap nem is törődött a cicivel, a többiekkel együtt nyugodtan el is aludt... Azóta is bölcsis és ott minden rendben van vele, de otthon még cicizik :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nem aggódnák rajta, ha nem mondták volna, hogy szoktassam le. de majd megoldják az altatást azért vannak. nem fogom nézni ahogy itthon szenved és ordít a ciciért.
2010. ápr. 19. 15:37
3/4 anonim válasza:
Kolléganőmnél hasonló a helyzet.Kislánya még szopizott mikor dolgoznia kellett menni.A nagyszülők vigyáztak rá.2éves volt észre vette,hogy ő nem szopzik.12órában dolgozunk,éjjel is.De az én kislányom is cicin alszik(13hónapos).Többet nem is szopzik csak az alváshoz.De mikor alvás időben sétálunk elalszik a kocsiban is,de aludt már a hintában is.Jön a jó idő szerintem valami ilyesmihez folyamodj.Vagy egy-két napra vidd el a nagyszülőkhőz.Én is hagytam már anyunál siettem az alvás időre vissza és már aludt is.Nélkülem.
4/4 anonim válasza:
Szia, a barátnőm bimbóvédővel szoktatta le. Kislánya rég már csak cumizott a cicin, azon aludt el, úgy ahogy nálatok is. Feltette a bibmóvédőt, és úgy kínálta meg. A kislánynak meg nem kellett a "kalapos" cici. Nem is volt semmi gond belőle, egyszerűen leállt vele. Pár nap és már nem is kereste a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!