Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisbabánk lesz, Kétségbe...

Kisbabánk lesz, Kétségbe vagyok esve?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett!

Nagyon szeretnénk kisbabát de most ez képtelenség!

Nincs bejelentett,tartós munkahelyünk épp hogy kifizetünk mindent és kész!Nincs félre rakott pénzünk se!Családi segítség nélkül nem tudunk meglenni!

Nem tudom mit csináljak!Hogy megyek majd így orvoshoz?Miből veszem meg a szükséges dolgokat?

Annyira kétségbe vagyok esve!Kérlek segítsetek!

2011. dec. 29. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Első és ötödik válaszoló vagyok! Azért tettem fel az első kérdéseket, mert nem tudtam mekkora baj, krízis nálatok, hogy meg tudod-e tartani, illetve hogy ez is kérdés-e vagy "csak" az hogy hogyan tudjátok majd megtartani. Nem bántani akartalak az első kérdéssel, ne haragudj, csak tényleg kíváncsi voltam ezekre, bocs, ha megbántottalak :( Azért is írtam utána a lényeget, hogy gratulálok és hogy merj örülni, boldog lenni, mert az életben ez a legszebb ajándék!
2011. dec. 30. 16:53
 12/12 Atroposz ***** válasza:
Gratulálok !A veterán vannak jó ruhák fillérekért néha kilehet fogni a jó akciókat.Amúgy sem kell rögtön vásárolgatni, esetleg terhes vitamint.Biztos kaptok majd rokonoktól is egy-két dolgot.Vagy mindig veszel egy kis apróságot és a terhesség végéig úgyis összegyűl.Amúgy orvost fogadhatsz a 20.héttől is addig jársz sztk-ba.Én sztks rendelésre járok és még nem csalódtam benne.Jó baba várást.Kívánom hogy a párod is találjon munkát.
2012. febr. 8. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!