Kisbabánk lesz, Kétségbe vagyok esve?
Ma reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett!
Nagyon szeretnénk kisbabát de most ez képtelenség!
Nincs bejelentett,tartós munkahelyünk épp hogy kifizetünk mindent és kész!Nincs félre rakott pénzünk se!Családi segítség nélkül nem tudunk meglenni!
Nem tudom mit csináljak!Hogy megyek majd így orvoshoz?Miből veszem meg a szükséges dolgokat?
Annyira kétségbe vagyok esve!Kérlek segítsetek!
Hát ha szeretnék a babát, akkor szerintem nincs min gondolkodni...
Nekem nem volt munkám, mikor teherbe estem, férjem akkor váltott épp munkahelyet, de nem volt igazán stabil az sem.Nem volt félretett pénzünk, albérletben laktunk, szüleim sokat segítettek, gőzünk nem volt hogy miből fogjuk fizetni a dolgokat, de nem érdekelt minket, nagyon szerettük volna a kicsit.
Ügyeletre jártam, ott is szültem, és nagyon nem bántam meg, nagyon kedves volt mindenki.
A cuccokat mind a 30.hét után vettük meg, sok mindent az ikeából, ott elég olcsók a cuccok, de kaptunk is pl ruhákat.
Nem kell minden "kütyüt" megvenni.Mi pl kiságyat vettünk, kádat(állványt nem), olcsó matracot, lepedőt,pólyát, 3000ért ágyra tehető pelenkázót(de ha az ágyon pelenkázod azzal sincs gond).Szóval alig vettünk valamit, babakocsit kaptunk, de vannak már elég olcsón is újak.
9 hónap azért elég hosszú idő, hogy valami munkája legyen férjednek, te meg kapod majd a gyest+ csp-t, ami igaz, hogy kevés, de ha tudsz szoptatni, akkor a baba gyógyszertáti dolgai, meg a pelus kijön belőle.
Ja és a "legjobbat" nem írtam.Mikor megszületett a kisfiunk, csődbe ment férjem cége, ahol dolgozott....ezt csak azért írom, mert történhet bármi azután is hogy megvan a baba, nem lehet előre kiszámítani.
Gondolj bele, ha most elvetetnéd, iszonyúan fájna a szíved, a másik meg mi van, ha férjed pár hónapon belül talál munkát?Akkor olyan lelkifurdalásod lenne, hogy nemigaz...ha meg megtartod, megszülöd, nem fogod megbánni,még ha nehezen jöttök ki akkor sem, ez tuti!
Első:
Ne haragudj meg,nem szemtelenkedésből de ezeknek a kérdéseknek mi köze ahhoz hogy kétségbe estem?
A többieknek!
Mindenkinek köszönöm a választ!Szükségem volt hogy lássam megoldható a dolog!
Természetesen eszünk ágában sincs elvetetni,hisz mint írtam is szeretnénk...csak hát nem épp most!
Biztosan meg fogjuk oldani csak így hirtelen annyira ijesztő volt...:(
Még most is aggódom de gondolom ez idővel enyhülni fog!
Még egyszer nagyon köszönöm hogy írtatok!
Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!