Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudok apasági pert...

Hogyan tudok apasági pert indítani és mivel jár? Tapasztalatok? Kétségbe esett kismama vagyok.

Figyelt kérdés
Kedves apuka azzal biztatott, hogy tartsuk meg ő mindenben mellettem áll. Most kijelentette, hogy neki nem kell össze jött egy másik nővel. Azzal vádol, hogy nem az övé a gyerek. Én 100%-ra tudom hogy az övé, ugyan is 3 éve senki mással nem volt kapcsolatom rajta kívül! Az is megfordult a fejemben, hogy örökbe adom a picit, mert nekem ez nem fog menni egyedül. De azt sem tudom milyen tortúra jár vele.
2011. nov. 18. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a hozzád közel eső családsegítő központot kellene felhívnod, és elmondanod a problémát, meg szerintem adnának személyes időpontot is Neked..szerintem ott az örökbe adásról is mindent elmondanának, meg hogy mivel jr...vagy hogy egyedülállóként mikre lennél jogosult....

Hány hetes terhes vagy?

2011. nov. 18. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs rokonod esetleg aki segítene? Biztos, hogy az örökbe adás lenne a legjobb megoldás? Sajnállak nagyon az apuka miatt, de én mindent megmozgatnék ha ilyen történne velem, semmi pénzért nem adnám örökbe a babámat.
2011. nov. 18. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
Hát nézd. Egy gyerek, két emberen múlik. Te is annyira kellettél a megtartásához, mint a kedves apuka, aki menet közben meggondolta magát. Sajnos gyakran benne van a pakliban egy nem túl biztos kapcsolatban, hogy a másik fél otthagyja, te ezt vállaltad, mivel megtartottad a babát. Ennek ellenére, csak akkor kell, ha az apukának is? Ne érts félre, értem én, hogy közösen vállaltátok, bíztál a párodban, de egyedül maradtál és így kell megoldanod a helyzetet. Emiatt ne add örökbe. Biztos vagyok benne, hogy akár a szüleid, akár bárki más a családból segíteni fog neked. Én is azt javaslom, hogy keresd fel az illetékes családsegítőt, ott el tudnak neked mondani mindent és segíteni is!
2011. nov. 18. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
23 hetes vagyok. Ha akkor találja ki hogy neki nem kell nem vállaltam volna egyedül. Köszönöm a segítséget. Akkor megpróbálok a családsegítőhöz fordulni. Azért szeretném az apasági pert, hogy akkor legalább támogassa a gyereket ha már eldobja. Szerény véleményem az, hogy ő is ugyan olyan felelős. Beszélnék vele de ő azt hajtja, hogy nem az övé és úgy tudom, ha én nyerek, márpedig tudom, hogy én nyernék, akkor nem kellene kifizetnem a DNS-tesztet.
2011. nov. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!