Hogyan tudok apasági pert indítani és mivel jár? Tapasztalatok? Kétségbe esett kismama vagyok.
Figyelt kérdés
Kedves apuka azzal biztatott, hogy tartsuk meg ő mindenben mellettem áll. Most kijelentette, hogy neki nem kell össze jött egy másik nővel. Azzal vádol, hogy nem az övé a gyerek. Én 100%-ra tudom hogy az övé, ugyan is 3 éve senki mással nem volt kapcsolatom rajta kívül! Az is megfordult a fejemben, hogy örökbe adom a picit, mert nekem ez nem fog menni egyedül. De azt sem tudom milyen tortúra jár vele.2011. nov. 18. 11:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem a hozzád közel eső családsegítő központot kellene felhívnod, és elmondanod a problémát, meg szerintem adnának személyes időpontot is Neked..szerintem ott az örökbe adásról is mindent elmondanának, meg hogy mivel jr...vagy hogy egyedülállóként mikre lennél jogosult....
Hány hetes terhes vagy?
2/4 anonim válasza:
Nincs rokonod esetleg aki segítene? Biztos, hogy az örökbe adás lenne a legjobb megoldás? Sajnállak nagyon az apuka miatt, de én mindent megmozgatnék ha ilyen történne velem, semmi pénzért nem adnám örökbe a babámat.
3/4 anonim válasza:
Hát nézd. Egy gyerek, két emberen múlik. Te is annyira kellettél a megtartásához, mint a kedves apuka, aki menet közben meggondolta magát. Sajnos gyakran benne van a pakliban egy nem túl biztos kapcsolatban, hogy a másik fél otthagyja, te ezt vállaltad, mivel megtartottad a babát. Ennek ellenére, csak akkor kell, ha az apukának is? Ne érts félre, értem én, hogy közösen vállaltátok, bíztál a párodban, de egyedül maradtál és így kell megoldanod a helyzetet. Emiatt ne add örökbe. Biztos vagyok benne, hogy akár a szüleid, akár bárki más a családból segíteni fog neked. Én is azt javaslom, hogy keresd fel az illetékes családsegítőt, ott el tudnak neked mondani mindent és segíteni is!
4/4 A kérdező kommentje:
23 hetes vagyok. Ha akkor találja ki hogy neki nem kell nem vállaltam volna egyedül. Köszönöm a segítséget. Akkor megpróbálok a családsegítőhöz fordulni. Azért szeretném az apasági pert, hogy akkor legalább támogassa a gyereket ha már eldobja. Szerény véleményem az, hogy ő is ugyan olyan felelős. Beszélnék vele de ő azt hajtja, hogy nem az övé és úgy tudom, ha én nyerek, márpedig tudom, hogy én nyernék, akkor nem kellene kifizetnem a DNS-tesztet.
2011. nov. 18. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!