Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? Normális...

Lehetek terhes? Normális válaszokat légyszi!

Figyelt kérdés
nem hatolt belém, csak egy minimálisan, de fájt nekem így nem...csak "simogatott" de nedves volt neki..
2011. dec. 28. 23:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%
HAllod most olvastam miket irkálsz:(Te most ezt komolyan gondoltad,vagy csak simán ennyire ostoba vagy!!!!Szerintem inkább tanulnál egy kicsit erről az egészről és csak utána szexeljetek.
2012. jan. 16. 10:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő után ismeretlenül minek kellett leb....nod szegény lányt!!!!!!! Nincs jobb dolgod? Unatkozol? Na de most legalább jól megmondtad egy gyereknek, büszke lehetsz magadra!Amúgy meg nem tudsz olvasni?Odaírta, hogy normális válaszokat vár!!!!!Na a tiéd nem volt az.
2012. jan. 16. 12:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Szegény lánynak annyi esze van, hogy itt érdeklődjön, de védekezni??? Na majd mindjárt sajnálom, ha lesz egy kis időm.
2012. jan. 16. 18:23
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves 10:44-es.. elolvastad egyáltalán mit írtam le a többi kommentben? mert szerintem nem... van annyi eszem, hogy védekezzünk, HA történik más is, de mivel nem akartunk semmit, csak elkapott a 'vágy' így nem volt védekezés igen.... de én egy szimpla kérdést tettem fel, h akár már ennyitől is lehet-e gond!? nem kioktatást kértem, hanem NORMÁLIS VÁLASZOKAT, ezzel nagyon sokat segítettél tényleg... köszi.. végülis ennek az oldalnak az a célja, h amit MÁSHOL NEM MERTÉL, ITT MEGKÉRDEZHETED... a hozzád hasonlók miatt nem mer már senki feltenni egy db kérdést sem, ezért van tele hülyeségekkel az oldal... köszönöm amúgy a normális válaszolóknak, megjött a mensesem, de még elég "gyenge" úgymond......vagyis az első nap van, szerintem még hnapra fog rendesen megjönni,amúgy soha sem görcsöltem még ennyire..... ez az egész közrejátszhat?
2012. jan. 16. 20:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Igen, szerintem a stressz miatt lehet, hogy görcsösebb a mensid, de örülök, hogy jól alakult a dolgod. A h....lye kommentelővel meg ne törődj, hát őt ezek szerint biztos soha nem kapta el a vágy:))))), sajnáljuk!És gyerekkorában biztos mindig leba...ták és azért b... le ő is most egy fiatalt, aki egyébként nála jóval intelligensebben nyilatkozik meg!Szóval ne törődj az ilyenekkel, azért vannak még akik jóérzésűek és kedvesen válaszolnak a tiniknek! üdv.
2012. jan. 16. 22:20
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! :) amúgy megjött ma reggelre rendesen, szerencsére! köszönöm a válaszokat, segítettek sokat amúgy!!!:)
2012. jan. 17. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!