Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? Normális...

Lehetek terhes? Normális válaszokat légyszi!

Figyelt kérdés
nem hatolt belém, csak egy minimálisan, de fájt nekem így nem...csak "simogatott" de nedves volt neki..
2011. dec. 28. 23:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
de ez a fehér folyás nem a következő miatt lehet, mert a következő mensim, kb jan. 20-án kell, hogy legyen.. köszönöm amúgy a válaszod:)
2011. dec. 28. 23:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, szerintem, ez csak valami hormonális folyás, de ha jól értelmezem akkor most kb a 8. ciklusnapodon járhatsz szóval 5-6 nap múlva érhet a petéd, annak a közeledtétől lehet,de ha esetleg a folyásnak szúrós szaga van, vagy viszketsz, akkor orvoshoz kell menni, mert akkor lehet egy kis baci is ott!dE az is könnyen orvosolható:)szóval ne aggódj!
2011. dec. 29. 00:00
 13/26 A kérdező kommentje:
akkor nem lehetek terhes? és nincs vele gond, normális a folyásom amúgy, a dolog előtt is volt..
2011. dec. 29. 00:05
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy mondod!De ha véletlen nem jönne majd meg akkor azért lőj majd egy tesztet, de ne aggódj, tuti nem vagy az!
2011. dec. 29. 00:17
 15/26 A kérdező kommentje:
De alapból fog késni, vagy nem mindenkinél? meg idegesség stb.. :D de nagyon remélem nem... meg nem hatolt be, csak attól féltem, hogy előváladék miatt... de köszönöm a válaszokat, segítettek:)
2011. dec. 29. 00:21
 16/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, nem lehetsz terhes! De a lényeg, hogy ne görcsölj rá a témára, mert a stressztől is késhet! Szóval nyugi! :)

2011. dec. 29. 22:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó !:) megpróbálok nem ezen görcsölni:)
2011. dec. 30. 00:26
 18/26 anonim ***** válasza:

A teherbeesés valószínűsége nagyon kicsi, de nem lehet teljesen kizárni. Biztosan hallottál már olyan párokról, akik hónapokig-évekig próbálkoznak, főleg a peteérés idején, mire sikerül teherbe esnie a nőnek. Viszont ott a másik oldal is, én ismerek olyan lányt, aki menstruáció idején esett teherbe (szerencsére akarták a babát), sőt olyan barátnőm is volt, aki tizenéves korában az első szexuális együttléttől terhes lett, és még csak észre sem vette, mert a következő két menzesze megjött. Mire kiderült, hogy babát vár, már nem lehetett megszakítani a terhességet, kénytelen volt megtartani.

Ezek tanulságos történetek, és igazak. Csak annyit javasolnék, mindig menj biztosra, használjátok a fejeteket és persze óvszert! Ha pedig bizonytalan vagy, hogy megfelelő volt-e a védekezés, akkor csinálj egy tesztet (pl. DM-ben is lehet kapni X-epil nevűt) azon a napon, amikor meg kellene jönnie. Ha teljesen negatív, megnyugodhatsz, ha kicsit is látszik a második csík, irány a nőgyógyász.

2012. jan. 2. 14:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pillanatra behatolt, akkor már nem vagy szűz.

Mert vagy történ behatolás, vagy nem.

Hogy az mennyi idő volt, az nem számít.

Előváladéktól lehetsz terhes, de kicsi rá az esély.

Petting alkalmából is lehetsz terhes, ha spermium kerülne az ujjára, és úgy elégít ki téged.

Javaslom, mielőtt komolyan belevágsz a nemi életbe, mindenről tájékozódjál, főképp a védekezésről.

Ellenkező esetben boldog babavárást kívánok!

2012. jan. 2. 16:25
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon félek, hogy nem fog megjönni:( de az a baj, ha rágörcsölök, akkor is késhet... nem tudom, hogy hogy tereljem el a figyelmem erről az egészről.... de szerintem is kicsi az esélye....de így amit az utolsó előtti írt.... mostmár jobban félek:( de köszönöm még 1x.. :/:)
2012. jan. 2. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!