17hetes kismamik ti is kuzkodtok mar a savval?
Figyelt kérdés
mar lassan enni sem birok semmit allandoan kinoz a savam,este,reggel mindegy!mar mindent kiprobaltam,de nem segit semmi:(fogytam 2 kg mert mar enni sem birok:(2011. dec. 28. 17:32
2/7 anonim válasza:
Nekem mostanra múlt el, eddig kínlódtam vele. 16 hetes vagyok. Az első két babónál is így volt, a második trimeszterben semmi bajom nem volt, a végére jött vissza megint, mert addigra már keményen nyomta fölfelé az egész gyomromat a babó.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen probaltam a szodabikarbonat,az egy kis ideig segitett,de felek hogy art a babanak,ha tulzasba viszem.
2011. dec. 28. 18:38
4/7 anonim válasza:
Az nem árt, teljes mértékben semlegesítődik.
Különben én is savas vagyok, 23. héten, de már rég, talán 17.előtt elkezdődött. Mindenképp, egy fokkal jobb a hányingernél...
5/7 anonim válasza:
Nekem a körzeti és a magándoki, ill. a férjem is (orvos) mondta, hogy szódabikarbónát terhesség alatt semmiképp. Rennie mehet, engem is kínoz ez is, meg a puffadás is!
Kitartás! :)
20 hkm
6/7 anonim válasza:
Akkor te is május végi június eleji babás vagy!? :-) Nekem 1-1 pohár kóla bejött eddig.18 hetes vagyok... :-) Remélem így is marad....kívánom a legjobbakat!Mindenkinek Boldog Új Évet!boldog babavárással
7/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat mindenkinek,kedves utolso igen ha minden jol megy akkor majus vege lesz mert programos csaszar lesz sajnos,de remelem elobb semmikep.Mindenkinek jo babavarast es BOLDOG UJ ESZTENDOT'''
2011. dec. 29. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!