Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocakosodó kismamik! Ti miben...

Pocakosodó kismamik! Ti miben alusztok?

Figyelt kérdés

A pizsamáim kezdenek szűkösek lenni, és lejjebb tolt nadrággal is kényelmetlenek kissé.

Viszont nagyon fázós vagyok, így a hálóing kizárva.

Léteznek olcsó terhes-pizsamák valahol?

Vagy más alternatíva?

(Eddig mindig nyáron voltam nagy pocakos...)

2011. dec. 21. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is fázós vagyok, de nekem kötött mamusz van a lábamon, így azóta nem fázom annyira, és trikó! Nekem ez a kényelmes! Kismama boltban biztos kapsz olyan pizsit, de nem hiszem, hogy olyan olcsó lenne!
2011. dec. 21. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Póló és mackónaci + zokni, mert én is fázós vagyok. :D
2011. dec. 21. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességem 3. trimesztere már hidegben telt. Én ha nagyon vacogtam akkor melegítőalsóban és hosszú ujjú pólóban aludtam a zokni mindig alap (Apa téli katonai zoknija). Most már nem vagyok annyira fázós így a vékony pizsinadrág és a rövid ujjú póló vékony zoknival tökéletesen megfelel.

Remélem tudtam segíteni!

Egy gyönyörű 2 és fél éves kislány és egy 36+5 hetes még bent lévő kis fiú anyukája

2011. dec. 21. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nekem "terhesmackónacim" sincs. Sőt, mivel nem nagyon kedvelem ezeket, összesen egy darabom van belőle, de az meg -szintén a pocak miatt- nem jön szóba már...

Ilyesmit hol kapni?

2011. dec. 21. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
kismama bandázst(derékmelegítőt,ki,h hívja) vettem 1200 ft-ért vaterán egy meleget,meg póló és pizsinaci,így védve volt a derekam is,és új rucik sem kellettek,meg én sem fáztam:)
2011. dec. 21. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
én anyukámtól kaptam ilyen plüss pizsi nadrágot meg hosszú hálóinget, amit elvileg magának vett... néztem is, h biztos, h nagy lesz rám (anyu amúgy is nagyobb méretet hordott, mint én)aztán ahogy telt az idő, beleformásodtam!:) Így nem kicsi, nem is kellett terhespizsit meg ilyesmit vennem.
2011. dec. 21. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha pesti vagy, akkor tudom ajánali az orcy piacnál van egy pizsoma bolt, nem a piacon bent, hanem az út másik oldalán, a sarkon. Nem a meki felé, hanem a másik irányba. És ott van kismama pizsi, hálóing, és kezes-lábas is. Mivel nagykereskedés, az árak is elég barátiak. Én a háóinget vettem nagyyker áron 1700-ért, a pizsit 2400-ért. Bár én kereskedő vagyok, de nem kértek semilyen igazoló papirt, ugyhogy gondolom bárkit kiszolgálnak ezeken az árakon. :)

Remélem tudtam segíteni.

Üdv: 31 hkm

2011. dec. 21. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a férjem cuccait használtam. Szívesen kölcsönzött melegítőket.:-D
2011. dec. 21. 16:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát, melegítője a férjemnek is csak egy van, azt is én adtam neki, mert nekem túl hosszú volt a szára. Darázs derekú, talán vékonyabb is, mint az enyém (nem terhesen), pedig én is csak 50 kg-ot nyomtam előtte, ő meg még 15 cm-rel magasabb is. :o)))

Majd nézelődöm mindenfelé, ahogy leteltek az ünnepek, addig belepréselem magam abba, ami van. :o)

Mindenkinek boldog karácsonyt!

2011. dec. 22. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Az más.. Nálunk a férjemmel kb. 40kg különbség van, magas és nagydarab is, elfértem a ruháiban.:-D Vettem is pár ruhát, de mindet nagyon olcsón, leárazva meg kínaiban. Ja, és ahogy előttem is írták, a bandázs nagyon jó és praktikus! Éjjelre és nappalra is ajánlom! Boldog Karácsonyt!
2011. dec. 23. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!