Pocakosodó kismamik! Ti miben alusztok?
A pizsamáim kezdenek szűkösek lenni, és lejjebb tolt nadrággal is kényelmetlenek kissé.
Viszont nagyon fázós vagyok, így a hálóing kizárva.
Léteznek olcsó terhes-pizsamák valahol?
Vagy más alternatíva?
(Eddig mindig nyáron voltam nagy pocakos...)
Nekem a terhességem 3. trimesztere már hidegben telt. Én ha nagyon vacogtam akkor melegítőalsóban és hosszú ujjú pólóban aludtam a zokni mindig alap (Apa téli katonai zoknija). Most már nem vagyok annyira fázós így a vékony pizsinadrág és a rövid ujjú póló vékony zoknival tökéletesen megfelel.
Remélem tudtam segíteni!
Egy gyönyörű 2 és fél éves kislány és egy 36+5 hetes még bent lévő kis fiú anyukája
Az a baj, hogy nekem "terhesmackónacim" sincs. Sőt, mivel nem nagyon kedvelem ezeket, összesen egy darabom van belőle, de az meg -szintén a pocak miatt- nem jön szóba már...
Ilyesmit hol kapni?
Ha pesti vagy, akkor tudom ajánali az orcy piacnál van egy pizsoma bolt, nem a piacon bent, hanem az út másik oldalán, a sarkon. Nem a meki felé, hanem a másik irányba. És ott van kismama pizsi, hálóing, és kezes-lábas is. Mivel nagykereskedés, az árak is elég barátiak. Én a háóinget vettem nagyyker áron 1700-ért, a pizsit 2400-ért. Bár én kereskedő vagyok, de nem kértek semilyen igazoló papirt, ugyhogy gondolom bárkit kiszolgálnak ezeken az árakon. :)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: 31 hkm
Hát, melegítője a férjemnek is csak egy van, azt is én adtam neki, mert nekem túl hosszú volt a szára. Darázs derekú, talán vékonyabb is, mint az enyém (nem terhesen), pedig én is csak 50 kg-ot nyomtam előtte, ő meg még 15 cm-rel magasabb is. :o)))
Majd nézelődöm mindenfelé, ahogy leteltek az ünnepek, addig belepréselem magam abba, ami van. :o)
Mindenkinek boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!