Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor alakulnak ki a visszerek...

Mikor alakulnak ki a visszerek a terhesség alatt, mit lehet tenni ellenük és hogyan lehet megelőzni?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, és úgy látom mintha a térdhajlatomban egy-két rózsaszín-lila kis cérna szerű jött volna ki. Azt gondolom, hogy ez inkább csak előrejelzés, hogy hajlamos lehetek rá, hogy visszerek alakuljanak ki később a lábamon. Mit lehet tenni ellene?
2011. dec. 26. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

A terhesség alatt kialakuló visszerek a többlet vér miatt keletkeznek, és el is múlnak szülés után.

Tehát átmeneti véredény túlterhelések, és nem maradandó érkárosodás!

2011. dec. 26. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Igyál sokat, ha lehet, akkor felpolcolt lábbal pihenj és végezz vénástorna-gyakorlatokat (pl. [link]

Boldog babavárást :)

2011. dec. 26. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek seprűvénák, lehet rá krémet is kapni, ugyanúgy, mint a visszér a túlzott terhelés miatt jönnek ki.

Nekem terhesség előtt is jöttek ki a combomon, amikor fogytam, akkor meg eltűntek.

Most terhesség alatt viszont egy sem jött ki, visszér sem.

Szerintem ha nem súlyos a helyzet, akkor várd meg a terhesség végét, de addig is próbáld meg minél többet felrakni a lábat, nem lógatni, nem ácsorogni egy helyben sokat, és ha lemegy rólad a plusz súly, akkor rendeződni fog.

2011. dec. 26. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Hideg-meleg váltózuhany, felpolcolás, vadgesztenyekrém, sok séta, visszértorna.Ha úgy látod, hogy tényleg jönnek elő, akkor kompressziós harisnya, sok C vitamin.

Terhesség után a legtöbb esetben visszahúzódnak.

2011. dec. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!