Az első terhesgondozáson csinálnak uh-t? Lehet kérni? Kicsinek tartom a babát (11+5 hetesen 48 mm,13+5 hetesen 74 mm volt 2 hete) jó lenne tudni, hogy hogyan alakulnak a méretei. De lehet, hogy az orvos állapította meg rosszul a terhesség idejét.
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 21:09
1/3 anonim válasza:
Itt van egy táblázat,ami alapján meg tudod nézni.De szerintem nem kicsi,és ebben az időben nem biztos,hogy egyenletesen fejlődik.Nem kell megijedni.
Szerintem ha megkéred az orvosod,biztos csinál ultrahangot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem kicsi, az én babucim 11 hetesen 36 mm, 12 hetesen 50 mm volt. Nyugi, cseperedik és az a fontos. Én is mindig várom az uh-okat emiatt, aztán végül mindig, minden rendben van.
Boldog babavárást.
33 h km
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok. Boldog babavárást Mindkettőtöknek!(-:
2009. júl. 29. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!