3 vagy annál több gyerekesek, rátok tesznek megjegyzéseket a gyerekek száma miatt?
Mi hárman vagyunk testvérek, anyumékat inkább dicsérték, minthogy beszóltak volna. És én is nagyon jól éreztem magam háromgyerekes családban! :)) Senkivel ne törődj!
(Én egyébként most várom az elsőt, és mi is minimum hármat szeretnénk, párom álma a négy... de azt majd még meglátjuk!0 :D)
Én is egyetértek! :-)
Sok ismerősömtől hallom, hogy a 6 év pl. nagyon sok korkülönbség, nem tudnak egymással mit kezdeni a testvérek. Nos, köztem a húgommal pont ennyi van és anyuék a megmondhatói, hogy még veszekedni se hallottak minket soha, én meg amint lehetett, cipeltem a tesómat mindenhová magammal. Aztán gyakorlatilag így is "összenőttünk", mára a legjobb barátnők vagyunk.
Gyerekeim között pont két év van, erre meg azt mondták, túl kevés... Nos, ezt sem így érzem. Olyan véd-és dacszövetségben vannak, hogy félelmetes. Még rá se szólhatok az egyikre, a másik már védi is. :-)
A harmadikat várjuk, a kicsi (16 hós) még nem igazán érti, a nagyobb viszont naponta többször elmondja, mennyire várja, mindig megnézi a pocakomat, megsímogatja, beszél a kistesóhoz... Ő már rutinos nagytesó. :-))
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!Nem fog visszatartani 1 megjegyzés sem,az már biztos :)Ha eljön az ideje,jöhet a 3. baba!
Mindenkinek minden jót kívánok!
Úristen! Nagyon jókat írtatok, bár én ezt nagyjából 2 gyerkkel is megkaptam, most jön a 3. és én is kapom a biztos a 100 e ft-os családiért csinálja :)... érzitek a választ nem?!
Egyébként 30 vagyok, 3,5 és 1,5 éves lányaim vannak, de annyira gyerekfejem van, hogy ha azt mondom 17 vagyok lazán elhiszik :). Néha szoktam is alkalmazni, látni kellene a fejeket :):).
Így igaz,nem kell velük foglalkozni ha ilyen meg jegyzéseket ejtenek ki irigy szájukon. Mi szenvedünk meg, mi neveljük,mi szeretjük őket,folytathatnám...
4gyermekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!