Van itt epilepsziás kismama?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 13:13
1/2 anonim válasza:
En allitolag epilepszias es panikbeteg voltam,aztan jott az elso terhessegem es tunetmentesen lezajlott.Halla az egnek azota semmi bajom,nincs tobb Xanax sem semmi gyogyszer ennek mar 5eve.Igaz en sosem hittem el hogy valoban epilepszias lennek bar az ajulasaim arra engedtek utalni,a diagnozis utan 2 evre estem teherbe es aztan kimaradt minden es visszakaptam az eletem.Hasonlo jokat,kellemes unnepeket.
2/2 anonim válasza:
Én az vagyok.Milyen gyógyszert szedtek szedtetek?Én mikor megtudtam hogy terhes vagyok abbahagytam.Nem szedek semmit sem ,eddig még semmi baj nem volt.Remélem nem is lesz.Volt már így valaki más is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!