Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs valakinek lehetőleg...

Nincs valakinek lehetőleg Debrecenben, olyan vállalkozó ismerőse, aki bejelentene egy kismamát, amiatt hogy kapja a gyedet, és a kismama fizetne maga után mindent?

Figyelt kérdés
Úgy jártam,hogy a jelenlegi munkahelyemen dec 31-el lejár a szerződésem,és megtudtam hogy kismama vagyok,de ha eljövök táppénzre,akkor ugye nem hosszabbítják meg a szerződést,és így a táppénzt sem kapom,nem leszek biztosított,nem leszek jogosult gyedre,vagyis nevelhetem a gyerekemet 26000 ft-ból.Erre csak az lenne a megoldás ha valaki bejelentene,és fizetném neki magam után a járulékokat,tehát neki semmibe sem kerülne,legalábbis ktg-be nem,és tőle eljönnék táppénzre,persze úgy hogy a szerződés határozatlan idejű.Istenem már teljesen ki vagyok készülve,és az időm is nagyon fogy.Járt már így valaki közületek?
2011. dec. 21. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Hogy lehet ennyi eszed, hogy itt felteszel ilyen kèrdést? Az ilyen dolgokat sùlyosan büntetik, ne csodàlkozz, ha lenyomoznak az illetèkes hatòsàgok...
2011. dec. 21. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, nem hiszem, hogy most kopogtatni fognak a nemzetbiztonságiak az ajtódon emiatt. :) Remélem találsz valakit de itt nem fogsz mert ez anonim oldal, nem hiszem, hogy bárki ismeretlenül belemenne ilyesmibe. Ismerőst kéne találnod. Különben úgy tudom, hogy ha fizeted magad után a TB-t akkor kapsz gyedet de ezt meg kéne kérdezned valami tanácsadós oldalon vagy könyvelőt Tb szakértőt. Meg először is ott van a munkakeresési járadék, az is munkaviszonynak számít ám!, azután is jogosult vagy gyedre. De én nem értek hozzá csak sokat olvasok ilyeneket, valaki hozzáértőt kéne megkérdezni.

Nézz szét itt a kérdések között, hátha találsz valami értelmeset:

[link]

2011. dec. 21. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van büntetik ezt, nem is kicsit. Hiszen alapból ki az aki felvesz egy terhes kismamát? És nagyon komoly vizsgálat van.

A barátnőm csinálta az unokatestvérével, hogy visszavette a terhessége elején, de egyébként évek óta ott dolgozott a csaj, csak így megemelte a fizetését vagy ilyesmi és külön szobában azt is megkérdezték, hány ceruza van a ceruzatartóban ami az íróasztalon áll, milyen színű az iroda fala, hány kép van, milyen márkájú a monitor stb stb. Ők nem buktak be, hiszen egyébként ott dolgozott a csaj és tudta a választ is.

Úgyhogy ezt úgy tudnád eljátszani, hogy bevegyék, ha terhességed előtt már bejelentettek volna.

Plusz ahhoz, hogy megérje mondjuk a maximum GYED-et érdemes megcélozni, de nem tudom pontosan mennyi a járulék, én 2006-ban bruttó130 után havi 90 ezret fizettem és most a minimálbér közelít efelé az összeg felé, úgyhogy olyan havi 120 ezerbe kerülne a buli és akkor mégcsak a minimálbérre jelentenének be.

2011. dec. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!