36 hetes kismama vagyok. Egy pár napja fájdogál a derekam, és néha feszül a hasam alja. Ezek jósló fájások, vagy nemsokára szülni fogok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 15:05
1/4 anonim válasza:
Hát ez szerintem egyik se.
készülődésnek indul a szervezeted, tágulgat a medencéd, de még hetekig ellehetsz így.
2 gyerekes pocakos
2/4 anonim válasza:
Szerintem jósló. Nekem azt mondták mindig a kórházban, ha olyan kemény lesz a hasam mint az asztal lap és ez igencsak sűrűn ismétlődik, na akkor szülünk. Hívd fel a fokos és kérdezd meg mert semmire nincs garancia.
3/4 anonim válasza:
Bocs, dokit akartam írni. Egyébként egyetértek az előttem szólóval
4/4 anonim válasza:
A keményedés rendszerezettsége tényleg ad okot a gyanakvásra, de ha csak a "hasa alja feszül", az nem nevezhető keményedésnek. Keményedésnél az egész pocak egybefüggő "kővé válik", mintha egy vákuum beszippantaná belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!