Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 36-40 hét között volt olyan...

A 36-40 hét között volt olyan hogy pisilés után, annyi folyása volt hogy elázott a bugyi? 38 hetes kismama. Lehet hogy nemsokára szülök?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ez csak egyszer volt? Mostanában? Nem lehet, hogy elfolyt a magzatvized????????????
2009. júl. 30. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyire ázott el?? Mert nem mindegy, hogy folyás vagy magzatviz!! Nekem erős folyásom volt, de nem egyszer, hanem folyton, csak vastagabb tisztasági betéttel voltam meg, azt is rendszeresen cseréltem.
2009. júl. 30. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem ázott el hogy magzatvíz legyen.
2009. júl. 30. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak szivárog és az sem jó. Figyeld magad és ha nem múlik, menj orvoshoz! Én ezt tenném.

33 h km

2009. júl. 30. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Nekem a 30-34 hét között volt nagyobb mennyiségű folyásom, de azóta elmúlt,átlagos.

úgy tudodm, hogy a magzatvíz szivároghat is, , nem feltétlenül távozik egy eresztéssel mind...

L. 37+6

2009. júl. 30. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így jártam a 37. héten. Elmentem pisilni, majd mikor felálltam olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna, vagy nagyobb mennyiségű folyásom lett volna. Ezután minden leülés-felállásnál és nagyobb mozdulatoknál ilyen érzésem volt. Én felhívtam a dokimat, hogy nem e a magzatvíz? Azt mondta nem hiszi, de ha nem múlik el, akkor menjek be a kórházba. Ott megvizsgált az ügyeletes doki, és kiderült hogy tényleg a magzatvíz volt, mert mikor feltolta a baba fejét rendesen el is folyt. Szóval tényleg figyelj rá! (A patikában állítólag lehet olyan betétet kapni, ami a magzatvíztől kékre színeződik.) :)

2009. júl. 31. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézesd meg, lehet, hogy szivárog a magzatvíz! én nem tudom, milyen érzés, mert nekem burokrepesztés volt! De azt mondták, hogy olyan, mintha pisilnél. Én is így éreztem a burokrepesztéskor. Hirtelen kifolyt valami meleg folyadék. Jobb ha rátok néz a doki, mert ha a magzatvíz, akkor hamarosan megölelheted a babád!
2009. júl. 31. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!