A 36-40 hét között volt olyan hogy pisilés után, annyi folyása volt hogy elázott a bugyi? 38 hetes kismama. Lehet hogy nemsokára szülök?
Az is lehet, hogy csak szivárog és az sem jó. Figyeld magad és ha nem múlik, menj orvoshoz! Én ezt tenném.
33 h km
Nekem a 30-34 hét között volt nagyobb mennyiségű folyásom, de azóta elmúlt,átlagos.
úgy tudodm, hogy a magzatvíz szivároghat is, , nem feltétlenül távozik egy eresztéssel mind...
L. 37+6
Szia!
Én is így jártam a 37. héten. Elmentem pisilni, majd mikor felálltam olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna, vagy nagyobb mennyiségű folyásom lett volna. Ezután minden leülés-felállásnál és nagyobb mozdulatoknál ilyen érzésem volt. Én felhívtam a dokimat, hogy nem e a magzatvíz? Azt mondta nem hiszi, de ha nem múlik el, akkor menjek be a kórházba. Ott megvizsgált az ügyeletes doki, és kiderült hogy tényleg a magzatvíz volt, mert mikor feltolta a baba fejét rendesen el is folyt. Szóval tényleg figyelj rá! (A patikában állítólag lehet olyan betétet kapni, ami a magzatvíztől kékre színeződik.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!