Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pisilésnél nektek szokott...

Pisilésnél nektek szokott lenni égő, kicsit szuró érzésetek? Nem fáztam fel, arra nagyon vigyázok, és mégis fáj a pisilés.8 hetes kismama vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez lehet valami fertőzés, ilyenkor könnyebben összeszed mindent a kismama, anélkül, hogy tudna róla. Szerintem szólj a háziorvosodnak, kérj egy vizeletvizsgálatra beutalót, vagy majd ő megmondja, mi a teendő. Igyál sok folyadékot, hogy átmossa a vesédet! Jobbulást!
2009. aug. 12. 09:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a felfázás az nem csak attól lehet, hogy megfázik a veséd/derekat vagy hogy hideg helyre ültél, hanem ahogy az előző válaszoló is írta, baktérium, kórokozó is lehet az oka. Mindenképpen menj el dokihoz! Az égő, szúró érzés sajnos nem normális. De ne aggódj, semmi gond nem lesz! Egyébként én javaslom, hogy szedj CRAN-C tőzegáfonya kapszulát. Terhesen is lehet szedni (sőt, ajánlják is), én is szedtem és engem szó szerint 1-2 nap alatt rendbehozott. Megelőzésnek is jó, mert nem engedi megtapadni a húgyhólyagban a kózokozókat.
2009. aug. 12. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!