34hetes epilepsziás kismama. (8hónapja rohammentes) Az orvosom szerint az ilyen betegségben szenvedő nők, csak fekve, ágyhoz kötve vajúdhatnak és szülhetnek. Mindent higyjek el az orvosnak?
Figyelt kérdés
Kérném a hasonló társaim figyelmét, hogy náluk hogyan volt, vagy lesz?2008. dec. 9. 09:50
1/4 anonim válasza:
Nem lesz kényszerzubbony, de valóban megelőzés miatt a fejedet elő kell készíteni a lefogásra, hogy ne verd össze magad, ha a fájás rohamot keltene.
Nem kell aggódj, nem brutális a dolog.
Nem szabad a rohamtól félni , hanem a babára koncentrálj csak a szülésnél és akkor nem lesz gond!
Szóval nem lesznek láncok , meg vasak, meg bilincsek, csak felkészülnek, ha rohamod lesz , akkor a babát hamar ki tudják venni és téged lefognak, a sérülések miatt!
2/4 anonim válasza:
szia nekekm niocs semmi bajom szerencsére de én nem is birtam volna ki a vajudást meg s zülést máshogy csak fekve, pedig már kétszer szültem
3/4 anonim válasza:
Ilyen estetben miért nem császároznak?Te nem szeretnéd?vagy ez a betegség nem elég indok a mütétre?
4/4 anonim válasza:
Inkább császár, mint lekötve!!! Sőőőt, talán még altatni is kellene, mert ott is besokkolhatod magad, erről beszélj más orvosokkal is, most a baba a legfontosabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!