Mit tudok tenni ebben az esetben? Lehet bajunk?
3 napja be van gyulladva az egyik fogam,de olyan szinten h tiszta gennyes.fáj a fülem is már tőle.meg mindkét oldalon a nyirokcsomóim.nem tudom h a nyirokcsomók a fogam miatt fájnak e?!próbáltam már mindenféle itthoni praktikát,pl:kamillával öblögetés,stb.de semmi nem segít.fogorvoshoz nagyon félek elmenni,márcsak a baba miatt is,hogy nem e fog neki ártani az érzéstelenítő ha kihuzatom.az lenne konkrétan a kérdésem,vagyis kérdéseim h van e még valami itthoni praktika amit kipróbálhatnék?és a nyirokcsomóim a fogam miatt fájnak?fogászatra menjek vele,vagy pedig a házidokihoz,hátha ad valami gyulladáscsökkentőt,és akkor nem kell kihuzatnom.
20 hetes km
Ma 16:30 fogászati asszisztens
Szegénykére jól ráijesztettél!!! :) De nembaj, legalább tuti elmegy, mert nem csak az ő egészsége van veszélyben ha így be van gyulladva, de a picié is :( kérlek feltétlen menj el, nem játék.
23 hkm
a fogászati asszisztens vagyok
igen, szándékosan írtam, amit írtam és nem csak annyit, hogy lehet ízületi gyulladása, mert azért nem menne el a dokihoz szerintem. Nekem is két kicsim van, én biztos nem kockáztatnék, már nem csak magáért felelős, hanem egy másik kis emberkéért is, ezt tudomásul kell vennie. Sajnos tényleg lehet belőle az általam korábban említett nagy baj is, ha nem húzzák ki (vésik ki szájseben), ez nem vicc, nem szabad elhanyagolni. Ha korábban elment volna, nyilván menthető lett volna, esetleg terhesség előtt még be is lehetett volna tömni, nem hiszem ,hogy most hirtelen alakult ki ez az állapot. A szülésig ne, húzza ki ezzel a foggal, az biztos. A gyógyszerek sok mindenre jók, de nem csodaszerek, itt az okot kell megszüntetni mielőbb, nem a tünetet kezelni, mert attól az még be lesz gyulladva, okozhat gondot, max. néha nem érzi, hogy fáj...
Gratuéálok,hogy összeszedted a bátrorságodat!
Jobb így neked is,főleg,hogy karácsony van,másrészt a legfontosabb a baba miatt nem maradhatott volna bent az a fájó rossz fog.S mi minden galíbát tudott volna okozn?
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!