Befeküdnél a kórházba ebben az esetben?
A 32 hetes ultrahang eredményem a következő:BPD:80mm,HC:284mm,AC:265mm,FL:56
Az orvos szerint ez 31 hetes méret ezért be kell feküdnöm,fejlődési elmaradás miatt.De a párom se óriás,én se,az előző babánk most 1.5 éves 7.10kg 72cm de semmi baja orvos szerint genetika.Ő vele is befektettek ugyan így,mégis 39 hétre 2.27kg-al született!!Miért nem veszik figyelembe hogy nem egyformák a babák?Neten olvastam,hogy 2-3 hetes különbségek is lehetnek.Akkor miért feküdjek be?Ti mit tennétek?????
Én tuti nem feküdnék be. Ha gyakrabban meg akar vizsgálni, oké, ahhoz nem kell befeküdni, bár én a gyakoribb vizsgálatot is hülyeségnek tartom.
Esetleg válts orvost.
Kössetek kompromisszumot, ha egy hét múlva nem éri el a 32hetes méretet befekszel...
Nekem számolni nem tudtak 2hét elmaradást mutatott a pici, és nem befekvést kezdték volna, hanem genetikus meg egy tucat magzati vizsgálat.
41.hétre született, most 10hónapos épp kicsit taknyos a kicsi, ezen túl erős egészséges
Nekem a 12. héttől kezdve egy héttel kisebbnek mérik a babámat, a 4D-n pedig majdnem 3 héttel kisebbnek mérték a 32. héten, de SENKI meg sem említette, hogy emiatt be kéne feküdnöm. Én tudom, hogy nincs elmaradva, nincs semmi baja. Kisfiam 20 hónapja született, őt is mindig egy, de volt, hogy 2 héttel kisebbnek mérték. Akkor sem mondta senki, hogy be kéne feküdnöm.
Mit mondott a doki, hogy mit tudnak csinálni, ha befekszel?
Egyébként a UH nagyon pontatlan, van olyan, hogy 2 héttel nagyobb vagy kisebb, amit mérnek és 'normál' nagyságú baba születik.
Én nem fekszem be, de ha mondanák, akkor sem tenném.
Hát sajnos nincs fogadott orvosom,és én se értem miért nem lehet csak az infúzióra bemenni.Mindjárt muszáj lenne a kórház?A doki azt mondta megírja a beutalót,azt az én döntésem ha nem megyek be.
És ha nem fekszek be???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!