Befeküdnél a kórházba ebben az esetben?
A 32 hetes ultrahang eredményem a következő:BPD:80mm,HC:284mm,AC:265mm,FL:56
Az orvos szerint ez 31 hetes méret ezért be kell feküdnöm,fejlődési elmaradás miatt.De a párom se óriás,én se,az előző babánk most 1.5 éves 7.10kg 72cm de semmi baja orvos szerint genetika.Ő vele is befektettek ugyan így,mégis 39 hétre 2.27kg-al született!!Miért nem veszik figyelembe hogy nem egyformák a babák?Neten olvastam,hogy 2-3 hetes különbségek is lehetnek.Akkor miért feküdjek be?Ti mit tennétek?????
Az én fiam is dysmaturitással született a 38-dik héten és szintúgy senkinek nem tűnt fel. Hol kisebbnek, hol nagyobbnak mérték. Sőt a 36 hetes ultrahangon azt mondták már 3,5 kiló.
Spontán beindult 2,4 kg-mal született.
A második fiamnál rámhozták a parát, 38 hetesen azt mondták gondok lesznek, nincs még két kiló , ja és lánynak nézték (egyetemi klinika épp rajtam oktatta a fiatalokat). 1 hét múlva megszületett 3 kilósan a fiú! :)
Ennyit az ultrahangról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!