Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom, hogy a kis...

Honnan tudom, hogy a kis magzatom mozgása elégedettséget, vagy elégedetlenséget jelent?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha rosszul fekszem, akkor azért bököd, mert kényelmetlen neki. De pl ha eszek valamit, mondjuk édeset, és ficánkol tőle, akkor ez neki is pozitív élmény? Vagy kávé után, az neki ízlik, vagy sem?
2011. dec. 20. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kávétól élénkebb lesz. Vannak dolgok, amik megijesztik (nem kifejezetten jó szó, hiszen nincs félelemérzetük), akkor dobbant egyet, hangos zaj pl. Böködni, ha bököd inkább azért van, mert fent van, lehet játszik. De pontosan mit érezhet mire azt csak sejteni lehet...
2011. dec. 20. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Cukros, koffeines dolgok felpörgetik Őt is (ez nem biztos, hogy mindig egyenlő a tetszéssel).

Az én Babim szereti az édeset, mert miután édeset eszem/iszom (vagy olyat, ami ízlik Neki), csuklik a kis mohó :D Láttuk 4D-n, úgy bírja nyelni a magzatvizet, hogy be se csukja a kis száját :)

2011. dec. 20. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!