Milyen szisztéma szerint vásároljak be és mikor kezdjem?
26 hetes kismami vagyok. Ruhákból elég jól állunk, kaptunk is sokat, meg turiztam is egy csomót. Nem tudunk mindent egyszerre megvenni, mert nem állunk úgy anyagilag. Ti, hogy vásároltok/tatok? Listátok van? Én az interntetről próbáltam összeszedni kelengyelistát.
ÜDV :)
Szia,
nekem is volt netes listám, plusz a védőnőtől is kaptam egy listát.
Aztán szépen végiggondoltam, hogy mi is az, amire biztosan szükség lesz az első napokban, amit muszáj lesz megvenni, és mi az, ami ráér a szülés után is.
Így aztán kiságy, babakocsi (ez nem is olyan fontos, de mi kaptunk ajándékba),kiskád, pelenkázó, ruhák, textil és eldobható pelus, cumisüveg, cumi, fürdőlepedő, ágynemű már meg is van. Plusz a kórházi csomagom.
A többi apróságot (babafésű, mellszívó, körömcsipesz, stb.) majd csak a baba érkezése után vesszük meg. Nem is tudtunk volna mindent egyszerre, nagyon drága minden. Ezeket is szépen elosztva, kisebb részletekben szereztük be. Szülés után úgyis jár az anyasági támogatás, abból meg lehet venni a hiányzó cuccokat.
Jó készülődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!