Aki nem minden nap szedi a terhesvitamint, az pontosan milyen szisztéma szerint szedegeti?
Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam, hogy 12 hetes korig szedem naponta, majd 18 hetesig minden 3. napot kihagyok, utána 30. hétig minden másnap szedném, utána pedig a végéig háromnaponta (2 nap kimarad, majd a harmadikon beveszem). Mit gondoltok?2010. nov. 4. 12:14
1/5 anonim válasza:
ez aztan a szisztema.:)Akkor szedtem mikor eszembejutott.9honap alatt fogyott el egy doboz,aszem 60darabos volt.
13kg hiztam,ez mind lement 3450gramm es 51cm el szuletett a babam.
2/5 anonim válasza:
nem kell ilyen komolyan venni. 12. hétig naponta, de lehet félidőig is naponta aztán 2-3 naponta. szülés előtt érdemes még valamivel sűrűbben szedni, hogy legyen energiád.
3/5 A kérdező kommentje:
:) Azért találtam ki, mert az első terhességem alatt nagyon sokat híztam, mert a vitamin olyan éhséget okozott, ami rendesen fájt, ha nem csillapítottam. Viszont 7 hónapja szültem (most vagyok 12 hetes terhes), úgyhogy muszáj szednem rendszeresen vitamint. Így jutottam el oda, hogy nagyon fokozatosan csökkentem a bevitelt.
2010. nov. 4. 12:26
4/5 anonim válasza:
a 12. hétig szedtem a femibion 800-at
utána vettem egy 400-ast, az 60 darabos. elhatároztam, hogy majd 2-3-4 naponta szedem.
28 hetes vagyok.
még megvan két levél a háromból
5/5 anonim válasza:
Én a terhesség alatt minden másnap szedtem csak elevitet.Így is 3,5kg-al született a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!