Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi az oka, de az utóbbi napokban nem tudok aludni! Van valaki még így? Még csak 25 hetes vagyok, mi lesz így a végéig? Ma is 4-kor felébredtem...2009. máj. 18. 04:50
1/4 anonim 

válasza:

Szia! Én fél 3 óta vagyok fenn. Ébresztett a pocaklakóm és nem tudtam visszaaludni. Nekem már állandóan fáj a forgóm, térdem mindenem, így ha álmos is vagyok, nem tudok aludni, pihenni. Igaz én lassan 37 hetes vagyok. 3 hét múlva a baba miatt nem fogok aludni. :) Ezt vállaltuk. Azért pihizz, ha tudsz!
2/4 anonim 

válasza:

én is éjjelente többször megébredek,és ha fel is kelek az ágybol mondjuk pisilni akkor tuti h nem tok visszaaludni.van hogy 3-tól fenn vagyok és csak forgolodok,és ez már igy megy több mint egy honapja,mert az elején babóca nem hagyott aludni,de már megbeszéltem vele a dolgot és igy ő hagy,de most meg csak ugy megébredek.és még csak 26 hetes vagyok.hol a vége!?
3/4 anonim 

válasza:

Szia.én is pont ugyanígy vagyok, a 25. hetet kezdtem.én nem a baba miatt nem tudok aludni,csak egyszeruen felébredek és aztán annyi az alvásnak.Foleg hajnalban.Nekem ez furcsa,mert az 1. gyereknél én délelott 10-ig min. tudtam aludni és simán este 9 korul este újra aludtam,csak WC re keltem fel ,de azonnal vissza tudtam aludni.Na amikor megszuletett a fiam,bezzeg 1,5 évig végig sírta az egész éjszakát.Hajnalban aludt csak el.Jo babavárást.
4/4 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Lányok lehet, hogy Elevitet szedtek??? Mert én attól nem tudtam aludni, borzalom volt! Mióta mást szedek, 3x-i éjszakai pisilés mellett is vissza tudok aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!