Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vitamin és gyógyszerbevétel...

Vitamin és gyógyszerbevétel után kb.6-8 perccel hánytam. Mennyi maradt azokból vajon bent? Vegyek be újat?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A terhesvitamint soha se vedd be reggel éhgyomorra, mert tuti kihányod. :( Ennyi idő alatt nyilván semmennyi hatóanyag sem szívódott fel.
2011. dec. 16. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Abból semmi nem szívódhatott fel a világon sajnos :/
2011. dec. 16. 09:27
 3/6 A kérdező kommentje:

És az hogy lehet, hogy semmi "darab" nem volt a végtermékben? Már bocsánat.

Amúgy eddig is csináltam ilyet, csak most beteg vagyok, és gondolom ez pluszba betett. Eddig még nem is hánytam, csak hányingerem volt... (Már 20 hét)

Ja, és a nyálkaoldó miatt kérdezem első sorban, a vitamint biztos nem pótlom csak majd holnap.

Csak bevettem egy probiotikumot is, meg Magne B/-ot, ezt a hármat szeretném pótolni.

(Ja, és vasat is bevettem, de az is ráér. Tényleg hülye vagyok, vagyis nem gondolkoztam. Csak teljesen jól éreztem magam, a tejeskávét is kívántam, de összevesztek...)

2011. dec. 16. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem vennék be újat, főleg, hogy nem találkoztál újra velük:)

A terhesvitamint este, közvetlenül lefekvés előtt vedd be!

2011. dec. 16. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Feloldódott, de nem valósznű, hogy sok szívódott fel.

Egyébként, én se szoktam enni a gyógyszerbevétel előtt, gyerekkorom óta nem reggelizem, csak 10 óra felé eszem valamit, még ha 5-kor kelek is fel. Nem bírok korán enni, van ilyen. Ha ennem kell, na akkor jön ki belőlem minden.

Korán reggel csak a kv marad meg bennem is. És semmi bajom az ég világon. :)

És a gyerekemnek se. :)

Amit úgy gondolsz, vegyél be belőle újat. A többi meg ráér a holnapi adaggal.

Szép napot!

2011. dec. 16. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen. A terhesvitamint tényleg jobb étkezéskor, ez rá is van írva, csak most már napok óta elfelejtettem, és reggel megláttam a dobozt, majd gondoltam, hogy "na akkor most végre..." :o)
2011. dec. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!