Miket ehet egy 9 hónapos kisbaba azokból az ételekből amiket mi is eszünk? És miket tilos neki adni?
Figyelt kérdés
Pl:trapista sajt, vajas kenyér, húsleves, paprikás krumpli..stb...2010. máj. 29. 15:00
1/2 anonim válasza:
Szia!Nos hát miket ehet és miket nem???? én adok neki a húslevesből(répát,krumplit szóval zöldségeket meg csirkemellet és a levessel higítom))trappistát is lehet reszelve az ebédjébe,párizsit is adtam már a kezébe,meg kifli véget is:) Biztos lesz aki azt írja majd hogy jézusom:)))
Üdv.9 hós kisfiú anyukája
2/2 anonim válasza:
Az én kisfiam eszik már a húslevesből (durumtésztát főzök neki), kapott már paprikás krumplit, borsólevest, krumplistésztát (azt is durumtésztából), tökfőzeléket, egyszer frankfurti levest (virsli nélkül), ezen kívül zsölét, kenyeret, kiflit, sajtot, tejfölt. A vajat még nem vezettem be, de lassan azt is fogom a túróval, joghurttal együtt.
8,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!