Normális 25 hetesen ez a fájdalom?
Figyelt kérdés
Ha egy helyben ülök a rekeszizmom nagyon megfájdul. De ez már hetek óta így van. De most elkezdett fájni a hátam is és az éjszakai lábgörcs is elő jött. Nem korai ez még ilyenkor?2011. dec. 15. 14:06
1/3 anonim válasza:
Én már 20 hetes terhesség óta küzdök ezekkel.
Nem egy álom terhesség az enyém. Nem mondom jó terhesnek lenni, de az éjszákákat nagyon utálom. Sehogy nem jó a fekvés. Mintha összevertek volna reggel ugy kelek ki az ágybol. 27hetes kismama.
2/3 anonim válasza:
Én 26 hetes vagyok, és mondhatom, mindenem fáj, persze azért nem egyszerre. Nekem sem egy álom terhesség, egyre jobban thernk érzem. Szedsz magnéziumot, kálciumot? Úgy tudom, lábgörcs zek hiányára utal. Nekem 1szer volt ilyen, de amióta szedem rendszeresen a magnéziumot és kálcimuot, azóta nincs.
Szép babavárást!
3/3 anonim válasza:
Normális, de ha begörcsöl a lábad, szedjál magnéziumot.Ha a magne b6 nem hat, akkor magnerotot, abban sokkal több a Mg.Nálam is csak az hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!