Honnan tudjam erről a fájdalomról, hogy "csak" jósló, vagy csak nagyon túlterheltem magam, vagy pedig baj van-e esetleg?
Elmentem vásárolni.
Nem jutottam messzire, mert 3 perc séta után fent elkezdett fájni a hasam, olyan húzódó érzés volt és erős. Oldal irányban terjedt lefelé, egyre lejjebb. Olyasmi érzés mint amikor meghúzod a lábadat sportolás közben, csak ez a hasamban.
Mire elbotorkáltam a kocsiig, már egészen lent fájt, hazafelél pedig ahoyg mozgott a babám egyértelműen a méhszájam fájt elég erősen.
Hazaértem, azonnal lefeküdtem, azóta nem fáj, csak még érzem hoyg olyan diszkomfort érzete van a hasamnak. Nem tudom másképp írni, kb olyan mintha emlékezne rá a hasam hogy egy órája még ott fájt valami...
Mi volt ez?
Már második baba, de tanácstalan vagyok.
Jóslóm már volt egyszer, de az nem ilyen volt.
Most vagyok 33+6.
Elmentél azóta orvoshoz vagy felhívtad? megnyugtató választ csak ő tudna adni, kívánom, hogy minden rendben legyen.
15h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!