Van olyan, hogy valaki képes átaludni a vajúdás
idöszakát? Vagy pedig képes volt annyira elterelni a
figyelmet a fájdalomról, hogy szinte alig érezte?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 21:14
1/9 anonim válasza:
Gondolom érzéstelenítő nélküli vajúdásra gondolsz. Nálam semmi EDA, vagy kéjgáz nem volt. Elég "tökös" csaj vagyok, de a vajúdás, az vajúdás :)
nem tudom az EDA mennyire érzéstelenít, de nem hiszem, hogy bárki beszundizna közben :)
2011. jan. 12. 21:21
2/9 anonim válasza:
Szerintem a vajúdás nem egy olyan dolog, amiről el lehet terelni a figyelmet. De nekem olyan fokozatosan erősödött, szóval hozzá lehetett szokni. Nem mondom, hogy jó volt, de nincs rossz emlékem, akkor persze türelmetlen voltam, hogy legyen már kint a baba.
2011. jan. 12. 21:21
3/9 anonim válasza:
én 3 ujjnyira kitágultam egyáltalán nem durva vajúdással, nem is gondoltam volna, hogy már ennyire tág vagyok, azt hittem jobban fog fájni...aztán persze sokkal jobban fájt, mivel kaptam oxit...lehet ha nem kapok, akkor nem fáj annyira, de akkor lehet hosszabb ideig vajúdok.Így negyed óra volt a kitolás.
2011. jan. 12. 21:24
4/9 anonim válasza:
Vajúdás közben aludni???Max 3-5 perceket a végkimerüléstől.A fájdalom elterelési hadművelet szerintem hókusz pókusz.Hát ha egyszer nagyon fáj valami,azt hogyan lehet elfolytani?Szerintem sehogy.Csak mesterségesen.
2011. jan. 12. 21:24
5/9 anonim válasza:
Anyukám. Pedig nem-igen kapott fájdalom csillapítót, de azt mondta, hogy meg se kottyant neki. És igen, még aludt is közben.
Pedig a gép jelezte a fájásokat..
Biztató, hogy ilyen is van. Remélem öröklök belőle valamit.
2011. jan. 12. 21:25
6/9 anonim válasza:
Utolsó: anyósom is azt mondta, Ő aludt közben. Ja! meg azt is, hogy hallani lehetett a másik szobából, amikor 7 hónapos terhesen olyat rúgott neki a baba, hogy recsegett a bordája... Ezek után el nem hiszek neki semmit.
2011. jan. 12. 21:42
7/9 Nigra válasza:
Felébredtem hajnalban, hogy fáj. 8perceseket mértem de úgy voltam vele h nem fáj tulzottan rá is érek még, alszok. Párom keltett délben, hogy talán menni kéne. akkor már kb 5percesek voltak XD 4,5óra alatt lett meg a babci de nekem piszok jó alvókám van. bárhol, bármikor bárhogyan XD
2011. jan. 12. 21:56
8/9 anonim válasza:
Bizti van ilyen.Nekem bekototek az oxit es mondta a noverke hogy most aludjak egy kicsit,akkor mar jottek a fajasok,na gondoltam ez is hulye.
Kesobb tenyleg alaludtam,mivel elazarodott a kanul es nem folyt az infuzio,mondjuk akkor fajasom se volt.
2011. jan. 13. 08:21
9/9 anonim válasza:
hát drágám van=(
a szülést megelőző 3 napon semmit sem aludtam olyan szinten görcsöltem/fájt=( reggel 8 kor indították oxival baromira fájt de nem bírtam ébren maradni gázt is kaptam amitől még álmosabb lettem =(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!