Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Késői peteérés? Beágyazódás?...

Késői peteérés? Beágyazódás? Járt vki így h nem félidőben volt peteérés?

Figyelt kérdés
november 30.án volt menzeszem utoljára. előtte már vagy fél éve, (fogamzásgátló abbahagyása után) mindig pontos volt, előtte fájt a mellem, tudtam hogy meg fog jönni, rá 4 napra. a legutolsó menzeszem november 30.án volt, 5 napos késéssel, semmi előjellel (nem fájtak a melleim) kb 3napos volt, és máskor amikor fetrengtem az első naptól a fájdalomtól, most észre se vettem napközben sem, hogy fájna. most december 9.e van, a bal mellem, de csak a bal néha egy pontban, annyira belémszúr, h összerándulok a fájdalomtól. ez kb 2-3 napja van. ezzel egyidőben a jobb oldalon is egy pontban mindig szúr lenn az oldalam a méh petefészek körül? először még meg is ijedtem h vakbélgyulladás vagy sem. lehetséges egy késői peteérés? azért késett és volt ilyen a menzeszem?
2011. dec. 9. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a lányommal a 23. ciklusnapon volt ovum. Amúgy 28 naposak voltak a ciklusaim. Most a 17. napon volt, és tegnap teszteltem +-t.
2011. dec. 10. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Első fiam a 24-ik napon, a második a 28-on fogant. Általában 31-35 naposak a ciklusok, és ma sem értem hogy történt...:)
2011. dec. 10. 09:56
 3/5 A kérdező kommentje:
ma már éreztem a jobb mellemben is néha azt bele beleszúrkálást is...
2011. dec. 10. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:
akik így jártak, hogy teherbe estek a ciklus sokadik napján, még menstruáltak egyet? és mikor kezdődtek a tünetek
2011. dec. 10. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 24 és most a 17. napon volt ovum, nem jött már meg.
2011. dec. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!