Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el az exnek az...

Hogy mondjam el az exnek az új terhességet?

Figyelt kérdés
Van 2közös gyerekünk,nem szeretném ha mástól tudná meg,személyesen inkább vagy telefon/sms.
2011. dec. 15. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan a kapcsolatotok a közös gyerekek miatt, hogy nem megy a kígyó - béka effektus, akkor személyesen mond el. Szerintem bőven elég csak 'megemlíteni' és nem kell mélyen bele menni a dologba.

Nem hiszem, hogy neki sok köze lenne hozzá. Valószínűleg gratulálni fog vagy egyáltalán nem fogja érdekelni a dolog.

2011. dec. 15. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen kapcsolatban vagytok.
2011. dec. 15. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerekeknek már elmondtad, akkor elmondanám személyesen neki is, de csak úgy "spontán", amikor találkoztok.
2011. dec. 15. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hogy fordított esetben Te hogyan, kitől, miként "szeretnéd" hallani a hírt.
2011. dec. 15. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért annyiból van köze hozzá, hogy a két gyerekének féltestvére lesz, de én sem fújnám nagy dobra a dolgot.

Én ilyet inkább személyesen mondanék el neki, de csak megemlítve, ha érdekli, akkor úgyis kérdez róla, ha meg nem, akkor meg tudja és kész.

2011. dec. 15. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell megemlítened sem neki.semmi köze hozzá.nekem is van egy 19 hós kislányom a volt páromtól,most 20 hetes vagyok a jelenlegi páromtól,és nem fogom beharangozni az exemnek,mert semmi köze hozzá,hogy őutána kinek hány gyereket szülök.amúgy az ő nője is terhes és ő sem jelentette be.én konkrétan a postástól tudtam meg.
2011. dec. 16. 11:20
 7/9 A kérdező kommentje:

hát azért utolós az teljesen más és látom haragból írtad ezt le!

De úgy rákérdeznék,ha nem gond! : mióta vagy együtt a pároddal?

2011. dec. 16. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
9 hónapja vagyok együtt vele.igazad van,valamilyen szinten haragból is írtam amit írtam.pár hetes volt még csak a lányom amikor apuka lelépett ezzel a nővel akinek most gyereket csinált,és ez még semmi.ez a nő akkor az én legjobb barátnőm volt.szóval gondlhatod.de ha nem lenne bennem ez a harag akkor is ezt írnám h semmi köze hozzá az exnek h kinek hányat szülsz,akkor sem ha van közös gyereketek.
2011. dec. 16. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:
:O nem semmi...
2011. dec. 16. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!