Ha nincs fogadott dokim akkor ki állapítja meg a terhességet?
Hova kell mennem először, hogy megállapítsák tényleg élő terhességről van szó? Ki végzi a terhesgondozást ilyenkor?
Most vagyok 4+2 hetes, 6 hetesen szeretnék először menni csak nem tudom, hova?
A helyi szakrendelésre kell elmenni. Nálunk pl. kisvárosban ugyan van nőgyógyászat, de ultrahang nem volt (mostmár van, legközelebb oda megyek). Akkor a nőgyógyász megvizsgált kézzel, és kaptam beutalót a kórházhoz hüvelyi UH-ra, ahova telefonon kellett bejelentkezni. 6h4n-san voltam, már volt szívhang. Az UH-s papírral aztán a védőnőhöz kellett menni, aki kiállította a kiskönyvemet, gondozásba vett, és elmondta, hogy hogyan működnek a dolgok (nálunk ő koordinál mindent, beutalókat ad vizsgálatokra, laborba, UH-ra, ezeket a háziorvos pecsételi és írja alá). Havonta megyek hozzá, akkor megbeszéljük, hogy mikor milyen vizsgálatra kell mennem.
Fogadott dokink nincs és nem is lesz nekünk se, aki éppen rendel, ahhoz megyek.
26h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!