Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5mm petezsak. Lehet meg esely?

5mm petezsak. Lehet meg esely?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, a doki azt mondta hogy joval tobbet kellene hogy lasson mar.. mondta hogy lehet mehen kivuli is es akkor csak álpetezsakot lat.. 1het mulva megnezik megint. remenykedhetek meg? :( nagyon szomoru lettem :((
2011. dec. 15. 12:08
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Nos 2 nap alatt sikerült időpontot kérnem a kórházba... komolyan mondom úgy érzem, gyémántot kéne szórnom a kis titkárnők kezébe, hogy második nap hajlandóak voltak velem társalogni.. Tegnap 5 emberhez kapcsoltak, és az utolsó azt mondta hogy megbeszélésen van 10 perc múlva hívjam, majd természetesen 10 perc múlva már csak a fax hang fogadott... Most sikerült beszélnem egy újabb "pozícióban" lévő hölggyel, aki közölte, hogy hülye az orvosom (szülész nőgyógyász főorvos.. :D) hogy azt merte mondani, hogy szakítsuk meg a sikertelen terhességet, mert ez művi befejezés, kikéri magának...... Mondtam, hogy rendben, legyen ahogy akarja, én mindkét kifejezést ismerem, és nem lázadok ellene... Aztán kérdezte a koromat, éshogy első terhesség-e. Mondom igen. Elkérte a telefonszámomat és mondta, hogy holnapra tud időpontot adni. Mielőtt letettük, megszólal: egyébként szült már?

Egyébként mivan?? 2 mondattal ezelőtt kérdezte, hogy első terhesség-e.. Mondom nem, nem szültem. Jó, akkor ma kellene befáradni a kórházba, felveszik az osztályra, és éjszaka tágítják.. Jajjjdejó.. Tehát már ma élvezhetem a méhszájtágító csodálatos hatását. Félek, hogy nagyon fog fájni :(

Holnap délután már jöhetek haza. Jó lenne, ha szorulna egy kis empátia az egészségügy dolgozóiba, de elég lenne egy kis IQ is, mert ez a kioktatás nem egy recepciós marika feladata... :(

2012. jan. 3. 09:39
 42/50 anonim ***** válasza:

Hát sajnos ilyen a magyar egészségügy... :((((

Ez no comment!!! :((

2 misseden már túl vagyok, még én sem szültem.

Ez a tágítás nekem picit fájt mármint a felhelyezés,de pár másodperc az egész.

Utána úgy görcsölsz mint amikor megjön,de az is csak 1-2 óráig kellemetlen.

Magát a beavatkozást meg átalszod,az abszolút nem fáj.

És már utána sem fáj semmi...,kivéve az ember lelke, arra meg csak az idő hoz gyógyulást!!!

Fel a fejjel!!!

Kívánom,hogy mihamarabb gyógyulj meg testben és lélekben!!

2012. jan. 3. 09:55
 43/50 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, ez nagyon sokat segít.. Rettenetesen kiakadtam reggel és féltem, de most jobb, hogy ezt leírtad, túlélő típus vagyok, csak ez annyira kiszolgáltatott helyzet hogy elképzelni sem tudtam honnan merítsek erőt. De ez tényleg sokat segített, köszi :)
2012. jan. 3. 10:46
 44/50 anonim ***** válasza:
Első vagyok! valóban hihetetlen,ami Mo.-n működik! De holnap ilyenkor már bőven túl leszel rajta!! nekem nem volt tágító, mert már szültem. tesómnak vol, mivel ő csak császárral szült. nem volt vészes, azt mondta! nyugi!!! és drukkolok már ma estétől:)
2012. jan. 3. 13:30
 45/50 anonim ***** válasza:
Első vagyok. remélem már túl vagy rajta!!!
2012. jan. 4. 10:44
 46/50 A kérdező kommentje:

Igen igen, hazaértem. Mindenki nagyon rendes volt, és menő ágyam is volt. Az esti doki egy néger csávó volt, nagyon vicces volt :) Ő azt mondta, hogy hátrahajló méhem van és a vérellátás miatt ez pl lehetett gond. Már az is nagyon fájt ahogy tapogatta a méhem. Az UHn látta a szokásos üres petezsákot..

Aztán feltette azt a pálcát.. ketten voltunk egy lánnyal, neki él a baba, csak nem kell neki.. hát a sors fintora komolyan.. Neki nem fájt annyira a pálca, csak utána. Nekem viszont... ülölteni tudtam volna, kapartam az ágyat és ömlött a könnyem.. ekkora fájdalmat nem tudom éreztem-e valaha. Mintha szétrobbantottak volna belülről, égetett feszített minden.. aztán ahogy lemásztam az asztalról jobb lett, nem is görcsöltem meg nem fájt a hasam sem. Aztán jött egy nagyon helyes nővérke, hogy beküsse az infúziót..... Hát... tényleg nagyon kedves volt, de nem tudom hogy hogy ment át a vizsgáján.. a másik lánynak szétrobbantotta az eret a kézfejében, és mgkaptuk a hajlatba a kanült. Nekem beszúrta a bőr alá, majd ott fordult vele és utána szúrta át a vénámat... hát az sem volt kellemes és konkrétan aludni sem bírtam a kézfájástól. A legnagyobb problémám hazaengedésig a kézfájás volt... Tuti hogy valahogy megfeszítette a cső az eremet, mert "S" alakban kacskaringózott a bőröm alatt mire beszúrta a vénát.. aztán le se tudta zárni ls mindenhol folyt a vérem, és a véres kezemre ragasztotta a ragacsot.. Tehát nem volt a helyzet magaslatán.. Aztán reggel műtöttek, az érdekes volt, hallottam ahogy lassult a szivem mielőtt kiütött az altató.. :) Aztán ahogy bevittek a szobába felkeltem és onnantól semmi bajom, csak vérzek, illetve a kezem fájt és nem vették ki, csak mikor elengedtek.. Még nem tudom a lelkem hogy van, próbáltam erős lenni. Rákérdeztem a dokinál aki műtött, hogy a másik doki mondta a hátrahaljó méhet és ezzel kell-e valamit csinálni, erre közölte hogy ez az egász baromság.. Na mondom remek :D 2 orvos, 2 teljesen más véleménnyel.... És azt mondta 5 hónapot várjunk a próbálkozással... Bólogattam, de megvan ez huzatva? :D Biztos nem várok annyira.. :) Holnap hívom az sztkt, 3 hét mulva kontroll..

2012. jan. 4. 17:01
 47/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok. ismerős amiket írtál. rettegek a tűtől, erre műtét előtti vérvételen harmadszorra találta el a vénámat, műtőben meg másodszorra sikerült a kézfejembe rakni a kanült. aztán jött az Anti D. rommá böketek. amikor felébredtem, konkrétan 5 percre rám,mire visszaraktak az ágyamba, azonnal kiszedettem a kezemből. nem akarták, mondtam jól vagyok. és kész. mondták keljek fel, fürödjek le...és akkor kiveszik. na gyors felpattantam és pár perc múlva már kiszedték. ez zavart a legjobban. örültem, hogy túl vagyok rajta.

Remélem nem leszek lelkileg rosszabbul !!!

5 hónap?? na ezt soha nem hallottam. inkább 3 hónap!

majd írj!

2012. jan. 4. 18:42
 48/50 A kérdező kommentje:

egyelőre ez volt a szuper folytatás, konkrétan horror mesébe illik.. el se hiszem..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. febr. 18. 18:06
 49/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megígértem hogy írok. Ma reggel, zebracsíkos tesztem lett.. :) Megint első próbálkozásra. Drukkoljatok, picit aggódom. De a babának nem mondtam még.. :)))
2012. jún. 9. 15:39
 50/50 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Biztos minden rendben lesz!
2012. jún. 9. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!