5mm petezsak. Lehet meg esely?
Nos 2 nap alatt sikerült időpontot kérnem a kórházba... komolyan mondom úgy érzem, gyémántot kéne szórnom a kis titkárnők kezébe, hogy második nap hajlandóak voltak velem társalogni.. Tegnap 5 emberhez kapcsoltak, és az utolsó azt mondta hogy megbeszélésen van 10 perc múlva hívjam, majd természetesen 10 perc múlva már csak a fax hang fogadott... Most sikerült beszélnem egy újabb "pozícióban" lévő hölggyel, aki közölte, hogy hülye az orvosom (szülész nőgyógyász főorvos.. :D) hogy azt merte mondani, hogy szakítsuk meg a sikertelen terhességet, mert ez művi befejezés, kikéri magának...... Mondtam, hogy rendben, legyen ahogy akarja, én mindkét kifejezést ismerem, és nem lázadok ellene... Aztán kérdezte a koromat, éshogy első terhesség-e. Mondom igen. Elkérte a telefonszámomat és mondta, hogy holnapra tud időpontot adni. Mielőtt letettük, megszólal: egyébként szült már?
Egyébként mivan?? 2 mondattal ezelőtt kérdezte, hogy első terhesség-e.. Mondom nem, nem szültem. Jó, akkor ma kellene befáradni a kórházba, felveszik az osztályra, és éjszaka tágítják.. Jajjjdejó.. Tehát már ma élvezhetem a méhszájtágító csodálatos hatását. Félek, hogy nagyon fog fájni :(
Holnap délután már jöhetek haza. Jó lenne, ha szorulna egy kis empátia az egészségügy dolgozóiba, de elég lenne egy kis IQ is, mert ez a kioktatás nem egy recepciós marika feladata... :(
Hát sajnos ilyen a magyar egészségügy... :((((
Ez no comment!!! :((
2 misseden már túl vagyok, még én sem szültem.
Ez a tágítás nekem picit fájt mármint a felhelyezés,de pár másodperc az egész.
Utána úgy görcsölsz mint amikor megjön,de az is csak 1-2 óráig kellemetlen.
Magát a beavatkozást meg átalszod,az abszolút nem fáj.
És már utána sem fáj semmi...,kivéve az ember lelke, arra meg csak az idő hoz gyógyulást!!!
Fel a fejjel!!!
Kívánom,hogy mihamarabb gyógyulj meg testben és lélekben!!
Igen igen, hazaértem. Mindenki nagyon rendes volt, és menő ágyam is volt. Az esti doki egy néger csávó volt, nagyon vicces volt :) Ő azt mondta, hogy hátrahajló méhem van és a vérellátás miatt ez pl lehetett gond. Már az is nagyon fájt ahogy tapogatta a méhem. Az UHn látta a szokásos üres petezsákot..
Aztán feltette azt a pálcát.. ketten voltunk egy lánnyal, neki él a baba, csak nem kell neki.. hát a sors fintora komolyan.. Neki nem fájt annyira a pálca, csak utána. Nekem viszont... ülölteni tudtam volna, kapartam az ágyat és ömlött a könnyem.. ekkora fájdalmat nem tudom éreztem-e valaha. Mintha szétrobbantottak volna belülről, égetett feszített minden.. aztán ahogy lemásztam az asztalról jobb lett, nem is görcsöltem meg nem fájt a hasam sem. Aztán jött egy nagyon helyes nővérke, hogy beküsse az infúziót..... Hát... tényleg nagyon kedves volt, de nem tudom hogy hogy ment át a vizsgáján.. a másik lánynak szétrobbantotta az eret a kézfejében, és mgkaptuk a hajlatba a kanült. Nekem beszúrta a bőr alá, majd ott fordult vele és utána szúrta át a vénámat... hát az sem volt kellemes és konkrétan aludni sem bírtam a kézfájástól. A legnagyobb problémám hazaengedésig a kézfájás volt... Tuti hogy valahogy megfeszítette a cső az eremet, mert "S" alakban kacskaringózott a bőröm alatt mire beszúrta a vénát.. aztán le se tudta zárni ls mindenhol folyt a vérem, és a véres kezemre ragasztotta a ragacsot.. Tehát nem volt a helyzet magaslatán.. Aztán reggel műtöttek, az érdekes volt, hallottam ahogy lassult a szivem mielőtt kiütött az altató.. :) Aztán ahogy bevittek a szobába felkeltem és onnantól semmi bajom, csak vérzek, illetve a kezem fájt és nem vették ki, csak mikor elengedtek.. Még nem tudom a lelkem hogy van, próbáltam erős lenni. Rákérdeztem a dokinál aki műtött, hogy a másik doki mondta a hátrahaljó méhet és ezzel kell-e valamit csinálni, erre közölte hogy ez az egász baromság.. Na mondom remek :D 2 orvos, 2 teljesen más véleménnyel.... És azt mondta 5 hónapot várjunk a próbálkozással... Bólogattam, de megvan ez huzatva? :D Biztos nem várok annyira.. :) Holnap hívom az sztkt, 3 hét mulva kontroll..
Első vagyok. ismerős amiket írtál. rettegek a tűtől, erre műtét előtti vérvételen harmadszorra találta el a vénámat, műtőben meg másodszorra sikerült a kézfejembe rakni a kanült. aztán jött az Anti D. rommá böketek. amikor felébredtem, konkrétan 5 percre rám,mire visszaraktak az ágyamba, azonnal kiszedettem a kezemből. nem akarták, mondtam jól vagyok. és kész. mondták keljek fel, fürödjek le...és akkor kiveszik. na gyors felpattantam és pár perc múlva már kiszedték. ez zavart a legjobban. örültem, hogy túl vagyok rajta.
Remélem nem leszek lelkileg rosszabbul !!!
5 hónap?? na ezt soha nem hallottam. inkább 3 hónap!
majd írj!
egyelőre ez volt a szuper folytatás, konkrétan horror mesébe illik.. el se hiszem..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!