5mm petezsak. Lehet meg esely?
Első vagyok. annyira de annyira sajnálom;(
jaj, nem igazságos az élet. én is átestem ezen július 20-án. és most várható szülés időpontja , július 20:)
Túltettem magam rajta és most reménykedem én is, hogy minden rendben legyen!
Szorítok neked és sok erőt kívánok!!!
Második válaszoló vagyok, én is nagyon sajnálom!
Pedig nagyon drukkoltam, meg mindenki másnak is, akinek nem megy simán a dolog.
Én is borzasztóan sajnálnám ha vége lenne!!!!
Sajnos én már 2x átéltem...
De ne add fel!!!
A kórházban ilyenkor 2 doki is megnéz,nálunk legalább is így van!!!
Szorítok,hogy jól végződjön!!!
Jajj pedig nagyon drukkoltam és még nem adom fel drukkolok is szoritok neked szivből hogy mégis csak dobogjon az a kicsi szivecske!!!Ilyenkor olyan szomoru tudok lenni.
Nagyon nagyon drukkolok majd irj még.
És mit mondott a doki?Nem is nőtt azóta?Vagy valami biztatót nem mondott???Hát már nem tudom mit irjak nagyon szoritok!!!!
Első vagyok. az nagyon szuper, hogy újra a + tesztet szeretnéd látni!! én 2 hónapig hallani sem akartam terhességről:) most meg foggal körömmel ragaszkodom a 11 hetes "bébihez":)
elcseszni nem fognak semmit, hisz sajnos mindennapos dolog! nem lesz semmi probléma. szerintem Neked is 3 hónap pihit fog javasolni a dokid! én a DM-ben vettem Folsavat. ha kell a márka, leírom. nagyon sok benne a folsav. de hidd el. nem ezen múlik. amikor elvetéltem, már jóval terhesség előtt leszoktam a cigiről, szedtem Elevitet, folsavat..és mégsem fejlődött semmi, csak üres petezsák. de ha szeded, természetesen nem ártsz vele:)
ÉS ÍRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!