Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5mm petezsak. Lehet meg esely?

5mm petezsak. Lehet meg esely?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, a doki azt mondta hogy joval tobbet kellene hogy lasson mar.. mondta hogy lehet mehen kivuli is es akkor csak álpetezsakot lat.. 1het mulva megnezik megint. remenykedhetek meg? :( nagyon szomoru lettem :((
2011. dec. 15. 12:08
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
missed ab. suspect, kontrol kedden, mutet szerdan.
2011. dec. 29. 18:20
 32/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok. annyira de annyira sajnálom;(

jaj, nem igazságos az élet. én is átestem ezen július 20-án. és most várható szülés időpontja , július 20:)

Túltettem magam rajta és most reménykedem én is, hogy minden rendben legyen!

Szorítok neked és sok erőt kívánok!!!

2011. dec. 29. 19:04
 33/50 A kérdező kommentje:
Én is nagyon drukkolok Neked! Köszönöm a bíztatást! Holnap még elmegyek egy UH-ra (mert hallottam rémsztorikat a kaparás előtti szívhangról, bár nem látok esélyt, de legalább biztos leszek benne, hogy nem élt..), aztán kedd és ha vége, akkor szerdán végleg vége. Még nem sírtam. Ha kijön, félek, megfulladok.. :(
2011. dec. 29. 21:13
 34/50 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok, én is nagyon sajnálom!

Pedig nagyon drukkoltam, meg mindenki másnak is, akinek nem megy simán a dolog.

2011. dec. 29. 22:19
 35/50 anonim ***** válasza:

Én is borzasztóan sajnálnám ha vége lenne!!!!

Sajnos én már 2x átéltem...

De ne add fel!!!

A kórházban ilyenkor 2 doki is megnéz,nálunk legalább is így van!!!

Szorítok,hogy jól végződjön!!!

2011. dec. 29. 22:27
 36/50 anonim ***** válasza:

Jajj pedig nagyon drukkoltam és még nem adom fel drukkolok is szoritok neked szivből hogy mégis csak dobogjon az a kicsi szivecske!!!Ilyenkor olyan szomoru tudok lenni.

Nagyon nagyon drukkolok majd irj még.

És mit mondott a doki?Nem is nőtt azóta?Vagy valami biztatót nem mondott???Hát már nem tudom mit irjak nagyon szoritok!!!!

2011. dec. 30. 13:39
 37/50 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok nagyon koszonok mindent! hat multheten volt 15 mm petezsak 2,5mm embriocsomo. most 25 mm petezsak es kb 1,5 mm embrio... ma voltam magan uhn az a gep 3mmnek merte de 8 +2 vagyok ma ez mar mindenkepp elmegy.. :(( mmeg ha egy hettel kesobbi akkoris pici. azivhangot nem talalt a szuper uh sem.. nagyon felek a szerdatol :(( (telefonrol.irok ezert nem tul helyes az iras bocsi)
2011. dec. 30. 15:59
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok! Túl leszel rajta! gondolni fogok rád szerdán!! és írj utána!!! Drukkolok neked, könnyen túltedd magad rajta!
2011. dec. 30. 19:39
 39/50 A kérdező kommentje:
írok majd! Kicsit nehéz lesz mert a párom szerda csüt péntek dolgozik.. úgy fog fájni neki hogy nem lehet velem :( De a legjobb barátnőm elkísér.. Utána remélem baromira gyorsan azért fogok ide írni, mert pozitív lett a teszt.. :) Már egyre többet gondolok inkább arra, hogy tökre várom a pozi tesztet megint.. Meghogy mostmár fogom tudni előtte szedni a folsavat meg mindenre felkészülök ami most hiányos volt. Csak sikerüljön... Tényleg mégegyszer nagyon köszi a támogatást! Rettenetesen rám tud jönni a félelem hogy mennyire fog fájni/nem csesznek-e el valamit..
2011. dec. 30. 20:35
 40/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok. az nagyon szuper, hogy újra a + tesztet szeretnéd látni!! én 2 hónapig hallani sem akartam terhességről:) most meg foggal körömmel ragaszkodom a 11 hetes "bébihez":)

elcseszni nem fognak semmit, hisz sajnos mindennapos dolog! nem lesz semmi probléma. szerintem Neked is 3 hónap pihit fog javasolni a dokid! én a DM-ben vettem Folsavat. ha kell a márka, leírom. nagyon sok benne a folsav. de hidd el. nem ezen múlik. amikor elvetéltem, már jóval terhesség előtt leszoktam a cigiről, szedtem Elevitet, folsavat..és mégsem fejlődött semmi, csak üres petezsák. de ha szeded, természetesen nem ártsz vele:)

ÉS ÍRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 31. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!