5mm petezsak. Lehet meg esely?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, a doki azt mondta hogy joval tobbet kellene hogy lasson mar.. mondta hogy lehet mehen kivuli is es akkor csak álpetezsakot lat.. 1het mulva megnezik megint. remenykedhetek meg? :( nagyon szomoru lettem :((2011. dec. 15. 12:08
21/50 anonim válasza:
szia ugyanebben a szituban vaok mint te:) multhet penteken meg nem lattak semmit, viszont ma mar 13,4 mmes petezsakot benne szikholyaggal, szivmukodes nelkul:( en csak ettol felek:(
22/50 anonim válasza:
első vagyok.
kedves utolsó, hányadik héten nézett a dokid?
nekem 6+4 hetesen szívhang sejthető volt. pokoli 1 hetem volt. és minden rendben!:)
23/50 A kérdező kommentje:
nalam a helyzet.moat ez: az orvos szerint 5-6 hetes terhes vagyok. tehat mar majdnem harmadik hete vagyok 5hetes :D azt mondta hogy kb 3-3,5 hete foganhatott.. 3,5 hete teszteltem pozitivat... neeemerteeem! 15mm petezsak, 2,3 mm embriocsomo, eletjelenseg meg nincs... jovoheten uh megint.. nemerteeem :D
2011. dec. 22. 18:29
24/50 anonim válasza:
Első vagyok. nem is tudom mit írjak :(
most már 8-9 hetesnek kéne lenned,igaz? vagyis annyi vagy. melyik nap mész vissza dokihoz? minidig egy orvoshoz jársz? vagy épp aki aznap ügyeletben van?
25/50 A kérdező kommentje:
Megnéztem a papírt, azt írta rá, hogy 6 hetes... Nekem úgy fogalmazott hogy 5-6 hetes, 3-3,5 hete foganhatott.. Hivatalosan 7+2 lennék már legalább úgyhogy a 6 hetes az még jobban hangzik mint az 5.. mert azt mondta hogy szerinte qa 6. hétben járok valahol... De most nem aggódok, mert megbeszéltem magammal, hogy múlthét csütörtökön volt 5mm üres petezsák (ugye akkor voltam 6+1.. és baromira kicsinek tűnt.. azthittük már szívódik fel) most csütörtökön volt 15mm petezsák + szikhólyag+ 2,3mm embriócsomó.. Szóval ha a múlthéthez nézed, akkor teljesen rendben van. De mostmár annyira abszurd ez a fogantatás, hogy elgondolkozom azon hogy biztos szeplőtelen fogantatás történt :D jövőhéten már kell lennie szívhangnak :)
2011. dec. 23. 12:37
26/50 anonim válasza:
Első vagyok! Drukkolok Neked nagyon!!!! Mindenképp írd meg mi volt!! Kellemes Karácsonyt kívánok neked!!:)
27/50 A kérdező kommentje:
Okés! :)) Boldog Karácsonyt! :))
2011. dec. 25. 09:06
28/50 anonim válasza:
Szerintem még bőven van esélyed!!! Józan paraszti ésszel azt gondolom,hogy csak fejlődik, nem is keveset 1 hét alatt! Ha legközelebb mész már tuti lesz szívhang is! É nagyon drukkolok neked!!
Boldog Karácsonyt!
29/50 A kérdező kommentje:
További kellemes ünnepeket nektek! :) Holnap UH... :) ismét izgulok.. :D
2011. dec. 28. 22:44
30/50 anonim válasza:
Ott lesz az, mert ott kell lennie!!!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!