Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5mm petezsak. Lehet meg esely?

5mm petezsak. Lehet meg esely?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, a doki azt mondta hogy joval tobbet kellene hogy lasson mar.. mondta hogy lehet mehen kivuli is es akkor csak álpetezsakot lat.. 1het mulva megnezik megint. remenykedhetek meg? :( nagyon szomoru lettem :((
2011. dec. 15. 12:08
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok! nyugi!! én is odavoltam,amikor 6 és fél hetesen csak szívhang sejthető volt. alig látott valamit. 1 hét kegyetlenség...

de minden ok volt utána.

petezsák nem tudom mekkora volt. tőlem is kérdezte,mikor volt peteérésem. nekem is középidőben volt. később nem is voltunk együtt férjemmel. ezért nem foganhatott később a baba.

most vagyok a 9.hétben.

nem tudnál elmenni másik dokihoz?

2011. dec. 15. 14:39
 12/50 anonim ***** válasza:
én meg a második vagyok, igaza van előttem írónak, lehet az UH a ludas, és gyenge minőségű régi csotrogány, lehet érdemes máshova elmenni, de a gyengébb is látni fogja már jövő héten.
2011. dec. 15. 15:38
 13/50 anonim ***** válasza:
Türelem! Türelem! És bizz!!!!
2011. dec. 15. 17:14
 14/50 anonim ***** válasza:
szurkolok és fel a fejjel, bízzunk!
2011. dec. 16. 11:21
 15/50 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok! :) Annyira nehéz bízni.. :( olyan kicsike.. :( ha nem nő, szép karácsonyunk lesz.... :(
2011. dec. 16. 11:29
 16/50 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltunk UH-n, és ugyanazt látta a szonográfus, amit eddig. Nincs széle, és üres.. De nem adta fel, és aztán hirtelen jobboldalról nézte valahogy, és lett széle:

[link] de üres volt, aztán másik szögből...:

[link]

:) 13mm, szikhólyag 7mm :) A képen a kommentek a családnak szóltak, akik ugye nem akarták a vizsgálatot merthogy felesleges pénzkidobás, de azért a képek érdekelték őket.. :) Mindenesetre megnyugodtam, köszönöm nektek is! :)

2011. dec. 18. 14:12
 17/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Na látod:) csak meg kellett jobban nézni:)

Gratulálok Kismama:)

2011. dec. 18. 17:33
 18/50 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2011. dec. 18. 18:25
 19/50 anonim válasza:

Szia! Én kedden voltam dokinál és nekem is csak egy 5mm-es petezsákot látott szikhólyaggal. Nekem nov. 10-én volt utóljára menszim. Az orvos szemét volt semmit nem mondott el rendesen, még azt sem, hogy hány hetes vagyok.. :( 2 hét múlva kell visszamennem. De biztos, hogy másik orvoshoz fogok. Neked nem szokott fájni a hasad alul, mint mikor megjön? Mert nekem igen és arra sem mondott

semmit az orvos. Remélem minden rendben lesz..

2011. dec. 18. 18:28
 20/50 A kérdező kommentje:
Írok privit! :)
2011. dec. 18. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!