Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes vagyok,2 kg-ot fogytam...

9 hetes vagyok,2 kg-ot fogytam. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első 12 hétben én is fogytam. A hányós időszakban előfordul.
2011. dec. 14. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem hánytam, ettem rendesen, nem volt feleslegem, de 4 kilót fogytam az első trimeszterben. Doki szerint ez tök normális. Közben a babám tök jól fejlődött, nem volt gond, hogy fogytam. A 23. héten kezdtem csak hízni utána.

Szóval ez megesik, akár hányás nélkül is, és általában semmiféle gondot nem jelent.

2011. dec. 14. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző terhességemnél és most is 4 kilót fogtam az első hetekben, pedig sosem hánytam. Ne aggódj, fogsz még hízni :-)
2011. dec. 14. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is fogytam akkoriban, most már visszajött. 18hkm
2011. dec. 14. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 16. hétig rosszul voltam,6 kilót fogytam!Most 19 hetes vagyok,és még mindig minuszban vagyok...!

2011. dec. 15. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 16 hétig hánytam. Addig 3 kg-ot fogytam. Ne aggódj nem lesz baj. Most tartok +4 kg-nál. 27 hetes vagyok most.
2011. dec. 15. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!