Normális ez? 6. héten vagyok, óránként eszek és 1 dekát se hízok, inkább fogytam. Volt már más is így?
Ez teljesen normalis. A tested egeszen maskent mukodik most mint 6 hettel ezelott. En emlekszem bogtem, ha nem kaptam enni(nem vicc!!!) es ugy ettem, mintha nem lenne holnap! - a ferjem nem tudta sirjon vagy szo szerint rohogjon...
Most vagyok 29 hetes es 6 kg-val vagyok tobb. A pocakom kb, egy mindenoras kismamae...
Én agresszív leszek, ha nem ehetek vmit azonnal. Ennyit még sose főztem.
Most is így vagy még, vagy csak az elején van ez?
nekem is nagyobb lett az étvágyam, de csak annyira, mint menstruáció közeledtével is szokott. most inkább picit rosszul vagyok
9+2 hetes
A terhességem elején én is ettem rendesen, mégis mindenki azt mondta, hogy fogytam. Most már +12kg-nál tartok (ugyanennyi evéssel), és most is azt mondják, hogy nem híztam semmit. De én érzem, hogy nagyobb lett a fenekem. És hatalmas a hasam :-)
30 hetes
Én is rendesen ettem, nem volt hányingerem se, mégis 3 kilót fogytam az első 4 hónapban. Mostanra is csak 5 kilóm van össz-vissz...
A baba felborítja az addigi emésztésed és ételfeldolgozásod, de ezzel nincs semmi baj. A lényeg, hogy a Kicsi elveszi ami neki kell. Különben nem lehet tudni mi lesz, lehet, hogy hamarosan meg sokat hízol majd, nem lehet előre kiszámolni.
33 heteske
Elmult, aztan ujra jott...mostmar nincs ilyen es megszoktam, hogyha mas nem mindig van nallam valami kis ez, az veszhelyzet eseten.
En nem tudtam fozni honapokig mert sajnos a szagok is nagyon irritaltak. Elofordul meg most is, hogy hanyok sajnos. Szoval a kajat vettem...juniusban kezdtem el fozni ujra de csak lecsot. Mindent csakis hus nelkul. Csak a bacon, a magyar kolbaszok es a sonka menne - ha lenne. A csirkehusra ra sem tudok nezni es beteg is vagyok tole. Viszont hihetetlen mennyisegu gyumolcsot kepes vagyok megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!