5+5 Hetes terhes vagyok es egy het alatt 1 kg fogytam, ugye nem baj?
Figyelt kérdés
mult heten lett pozi a tesztem megmertem akkor reggel magam es ma reggel is es minusz 1 kg!!Ugye nem baj?2011. szept. 26. 13:30
1/3 anonim válasza:
Szia én 9 hetes vagyok és a terhesség elejétől már 12 kg fogytam. Nincs semmi bajom a doki szerint. (Mondjuk nálam egy gyógyszer váltotta ki, de valaki ugye sokat hány attól is lehet). Azért táplálkozz helyesen, figyelj oda magatokra és gratula.
2/3 anonim válasza:
semmi gond. Szedd a vitamint, hogy fel legyél töltve. Én is mindkét terhességemnél a 22. hétig egyfolytában fogytam, vagy stagnáltam, és a végére is csak 4-5 kg jött fel, vagyis a baba+víz+vér+méhlepény. Senki nem szólt, hogy gond lenne, egyszerűen nem volt olyan étvágyam, meg az édességeket nem kívántam 9 hónapig.
Van, aki többet is fogy a hányinger és hányás miatt.
3/3 anonim válasza:
Ne izgul, ugyan így voltam. Most a betöltött 15. hétre értem el a kezdő testsúlyomat. Ugyan volt az elején egy hasmarsos dolog, de semmi hányinger és rosszullét. "A terhesség még fog pár érdekes dolgot produkálni"- nekem mindig ezt mondják :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!