Ez Hellp szindroma? 3 honapos terhes vagyok kb.1 hete teljesen elment az etvagyam, fogytam 2 kilot, es napi tobb alkalommal jelentkezik enyhe szuro fajdalom a gyomrom korul.
koszi :)
Most kicsit elpirultam :S, h. ezt gondoltam, de nagyon koszonom a valaszt. Csak az ember lanya hall a gyomorfajdalomrol, es egybol mindenhol erre vezetik vissza, de akkor ez csak kesobb johet szoba.
(Viszont akkor mi bajom?!Vagy csak szukulne a gyomor ?!)
x
Szia! Biztosan nem HELLP. Nekem volt, és a 32. héten jelentkezett. Elég durva, senkinek nem kívánom. A te eseted valami más, talán a pici nyomja a gyomrodat. Védőnőt, orvost javaslok.
-Macska-
szió
szerintem osszeraksz dolgokat
- elment az etvagyad: en a 7-12.hetig faltam, utana nem kivantam semmit.. teljsen normalis dolog, szerintem ne aggodj miatta
-gyomortáji dolog: valoszinuleg kezded erezni, ahogy tagul a méhed, meg a lenti "átrendeződés" kezdetét.
én erre tippelek
jobb oldalon en se tudok aludni, van ott valami, amire ha rafekszer, rossz a babanak, ezert igy jelez a tested..
Hat koszi a sok valaszt. Amugy mostmar egy het tavlatabol nagyjabol el is mult a dolog.:)Meg nem zabalok, hal istennek, de mar jobb. :)
xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!