10 hetes terhes vagyok, nagy baj ha nem híztam hanem inkább fogytam idáig?
Figyelt kérdés
Más volt hasonló cipőben?Rendesen táplálkozom+vitaminok!2010. júl. 7. 20:13
1/9 anonim válasza:
Normális.
Én az első három hónapban 3 kilót fogytam, aztán 18 felugrott. :o)
2/9 anonim válasza:
Az első 3 hónapban én is fogytam, de utána 18 kilót szedtem fel. Ne aggódj, a baba elszedi tőled, ami kell neki:)
3/9 anonim válasza:
Mivel engem elkerült a hányós időszak, így én nem fogytam, de aki rosszul van, az bizony fogyni szokott, s majd után a megindul a súly is vissza, majd felfele!
Ne aggódj, minden rendben!
4/9 A kérdező kommentje:
Én sem hánytam,inkább a hasam megy néha-néha.Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 7. 20:40
5/9 anonim válasza:
Én is így jártam, most a 20. hétben járok és 1kgot szedtem csak fel. Mindent eszek, amit megkívánok, csokit is. :)
Az elején émelygős voltam, heti egyszer hánytam is.
Szép babavárást kívánok neked!
6/9 anonim válasza:
Tényleg nem vagy egyedül :) Én kb a 16. hétig fogytam 3-4kg-ot. De a 41.héten már +13 kg volt rajtam. Pedig én nem hánytam egyszer sem és émelygős is csak 2-3 alkalommal voltam, az első hetekben.
7/9 anonim válasza:
Én végigrókáztam a terhességet,a 20.hétig -5 KG,AZTÁN +18.DE OLYAN VIZES VOLTAM,HOGY MIKOR HAZAENGEDTEK A KÓRHÁZBÓL,15KG-MAL VLTA KEVESEBB,MINT MIKOR SZÜLNI MENTEM
8/9 anonim válasza:
Nem baj, dehogy baj!Én se voltam hányós, és szinte bármit ehettem, alig undorodtam valamitől.A 14. hétig mégsem híztam egy dekát sem.Na de utána!Azóta 12 kg jött fel.Emlékszem, akkor azért aggódtam, hogy nem hízom, megkérdeztem a védőnőt is erről.Most meg az a baj, hogy hirtelen híztam sokat.A második trimeszterben akkora étvágyad lesz, hogy elkerülhetetlen a hízás.És akkor már a baba is nagyobb ütemben gyarapodik.Akkor meg az lesz a bajod, hidd el.
9/9 anonim válasza:
Ne aggodj, nem torvenyszeru a hizas terhesseg alatt. EN sem hiztam sokat (7 kilot osszesen) pedig semmifele dietan nem voltam es vekonyan kezdtem a tehessegem. Az elejen en is fogytam par kilot. Szules utan kevesebb voltam mint amennyivel kezdtem a terhesseget, most, hogy szoptatok mar szinte giliszta vagyok. Egeszseges 5 honapos a kisfiam, ugyhogy a baba jol akkor is ha te nem hizol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!