Ha 17 hetesen még nem látszik semmi és nem is érzem, hogy mozogna, az még nem gond, ugye? Hízni nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam.
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 14:53
1/5 Tittiritty válasza:
Szia! Én most 17+4 hetes vagyok, de még nem éreztem én sem a picit. Nagyon várom már, de azt mondják, hogy változó, hogy ki mikor érzi meg először. A dokimnak is elpanaszoltam, azt mondta, hogy nem kell aggódni. Gondolom, hogy a fogyásod a rosszulléteid miatt van. Ne aggódj, a baba elveszi tőled azt, ami neki kell, még akkor is, ha neked nem marad:-) Boldog babavárást!
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj! Az elején én sem hisztam, és sokáig senki sem látta rajtam, hogy terhes vagyok, csak mi apácskával láttuk a pocim nővekedését.
Ha azért fogytál, mert rosszulléteid voltak, az belefér, de ha nem, akkor ezekről nem ártana beszélned az orvosoddal, meg a védőnőddel.
Én is csak a 20.hét körül kezdtem el érezni a Pinduri mozgását, vagyis inkább csak, akkor bizonyosodott be, hogy valóban őt érzem.
-30 hetes kismama-
3/5 anonim válasza:
Nálam csak a 22. héten volt konkrét rugdosódás, azóta viszont folyamatosan. Most vagyok a 27. hétben, de csak 2 kilót híztam, mivel eleve nem voltam nádszál alkat most pedig cukros lettem, szóval diétáznom kell. Ne aggódj, előbb-utóbb érezni fogod, ez alkati kérdés is, hogy ki mikor érzi először.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam,hogy nem vagyok lemaradva semmivel.
2009. júl. 1. 16:27
5/5 anonim válasza:
Én eddig 5 kg-nál járok, s szinte semmi nem látszik. El sem hiszi senki, hogy valóban annyi idős vagyok, amennyi. A baba méretei viszont rendben vannak.
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!