5+0 hetesen nem kicsi a 4 mm? Lombikos vagyok és aggódom, hogy valami gond van!
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek!2011. júl. 8. 12:36
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy kicsi, én 5+5 hetesen voltam és 8 mm volt. Itt sokaknak sokkal nagyobb volt ennyi idősen.
Aztán most itt játszik a két 11 hós ikerfiam (egyik nővérével a szobában, másik meg itt püföli az ágyat, és élvezi hogy tud állni!) :-)
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
6 hetes 1 naposan volt a fiam 5 mm-es pacának titulálva :) 4 kg 5 dkg-val született! Ne aggódj, ha meg akar születni meg fog, ha kicsinek, ha nagynak mondják :)
5/9 anonim válasza:
Most voltam dokinál. Nekem 8*11mm-es petezsákot látott. Most voltam először, mióta kiderült, hogy terhes vagyok. A doki is annyira meglepődött- nem részletezem miért- de nekem nem mondta, hogy hány hetese terhes lehetek. Szerintetek? Hja, és azt mondta, hogy embriót nem lát benne, csak szikhólyagot....
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó, mint írtam elsőként, nekem 5+5 hetesen volt 8 mm-es a petezsák és nem láttak benne semmit még akkor. 3 hét para, mert csak 8+3 hetesen kaptam időpontot uh-ra, akkor meg már 16 és 18 mm-esek voltak az ikrek. :-)
7/9 anonim válasza:
Azta:) ikrek:) nekem 10nap múlva, vagyis 19.-én kell visszamennem a dokihoz. Remélem jól viseled az ikres terhességet:) és köszi a választ:)
8/9 anonim válasza:
Elég jól viseltem, mellette elláttam az akkor 14-15 hós lánymat. :-) Már megszülettek, 11 hósak a fiaim. Nem sírom vissza az utolsó hónapomat, kicsit jó is hogy egy hónappal előbb születtek. Hála Isten ebből semmi gond nem volt, szép súlyuk is volt (2 és 2,5 kg).
9/9 anonim válasza:
gratula a babókhoz, és további jó egészséget nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!