Híztam vagy még nem híztam? 84,40 kg voltam a teszt elvégzésekor,78,60 kg-ra fogytam le a hányás miatt, most 25 hetes vagyok és a súlyom 81,30 kg.
Sokan kérdezik mennyit hiztam de nem tudom hogy híztam vagy nem híztam.
A 78,60 tól kell számolni vagy a 84,40 től?
Igazából és mindig attól számolom, amit a védőnő mondott első alkalommal. A doki is ezt nézi.
Én 83-ról indultam és most is annyi vok 20 hetesen.
Tök fura.
Boldog babavárást!
Alapvetően fogytál, mert a kiindulási súlyodhoz képest most kevesebb vagy. De ha azt nézzük, hogy a terhességed elején a hányás elmúltával kb 3 kg-t híztál, szerintem pont jó.
Én azt mondanám, hogy híztál.:)
Szia! Én ugyan így voltam, az első 4 hónapot végighánytam, így lement 5 kg, amit a 24. hétre híztam vissza. 67 kg-mal kezdtem a terhességet (ebből ment le a -5), most 33 hetes vagyok és 71 kg. Nem tudom, hogy a visszalévő 1.5 hóban mennyi jön még rám, de mivel erőteljesen vizesedek, gondolom sok, ami persze a dagadás miatt lesz.
Neked kitartás, még ezután jön a neheze. Legalábbis ha a saját terhességemet veszem alapul.
Szia
én azért nem veszem figyelembe az első védőnős bejegyzést, mert mire kiállította a kiskönyvemet, már ledobtam 3 kilót a sok hányástól.
83mal kezdtem, a védőnő 80kilót mért első alkalommal, a negatív csúcs 75kg volt a 14. héten, utoljára a 27. héten mért a védőnő, akkor voltam 79kg.
Tehát amikor valaki kérdezni, hogy mennyit híztam, azt mondom hogy minusz 4 :)
Minden jót kíván egy 30 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!