Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes vagyok, baj ha 2-3...

24 hetes vagyok, baj ha 2-3 óránként keményedek? Ez sok?

Figyelt kérdés
Múlt héten kezdtem el szedni a magnesii citrici-t, napi 2*1-et, de mától 2*2-t fogok szendi naponta.
2011. júl. 11. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Előbb próbáld meg a 3x1-et! Pihenj sokat,és ami nagyon fontos: igyál sok sok folyadékot,lehetőleg sima vizet!!!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyerkőcös,31 heteske

2011. júl. 11. 10:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor először csak 3*1-et próbálok meg. Bár úgyis egyeztetek majd a héten az orvosommal, mert ezt magamtól kezdtem el szedni a sok keményedés miatt.

Sokat pihenek, de sajnos ilyenkor is jönnek a keményedések, miközben fekszek :(

2011. júl. 11. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja,azt elfelejtettem írni,hogy az magnesii citrici nem mindenkinek vált be! Vannak,akik a mg-B6-tól lettek jobban,vannak akik a magnerottól. Ki kell tapasztalni,melyik az,amelyik Neked használ. Sajnos ez van.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. júl. 11. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 24 hetesen kezdtem el keményedni és én is elég gyakran. Nekem is a magne b6 vált be és a sok pihenés. Ha lefekszel, ne feküdj teljesen a hátadra, mert azt nem szabad. Félig ülő helyzetben legyél és a lábadat polcold fel. Vagy feküdj az oldaladra. Én most 34 hetes vagyok, sokkal kevesebbet keményedek, mint akkor és a méhszájam is zárva van még.
2011. júl. 11. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Pont most vettem észre, hogyha háton fekszek, akkor kezdek el keményedni, köszi hogy szóltál. Most már nem fogok így feküdni. De van amikor ülő, illetve álló helyzetben is jön a keményedés.
2011. júl. 11. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szabad háton feküdni,amíg kényelmes! Viszont a bal oldalon való fekvés az ajánlott,mert úgy szabadabb a vérkeringés,ami jó a babának és a mamának is! Keménykedésnél a lábaidat nem kell felpóckolni! Azt akkor javasolják,ha nyitott a méhszáj,illetve ha vizesedik a láb!
2011. júl. 11. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:

12:46-os vagyok. Azért nem szabad háton feküdni, mert a méh elnyom egy eret, ami oxigénhiányt okoz a babának, igaz ezt inkább az utolsó hetekre mondják. De nekem már 24 hetesen mindig keményedett a hasam, ha háton feküdtem. A lábat meg azért kell felpolcolni, mert az ellazítja a méhet, nem csak a vizesedés miatt kell felpolcolni. Ezt az utolsónak írtam.

Kedves kérdező, ha állva érzed a keményedést, akkor ülj le, ha ülve, akkor állj fel, lényeg, hogy ha keményedsz mindig válts pozíciót. Nekem legalábbis ezt mondta a doki. Ja és ne félj, ne idegeskedj, mert attól is keményedhetsz! Nem lesz semmi baj! :)

2011. júl. 11. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!