24 hetes vagyok, baj ha 2-3 óránként keményedek? Ez sok?
Előbb próbáld meg a 3x1-et! Pihenj sokat,és ami nagyon fontos: igyál sok sok folyadékot,lehetőleg sima vizet!!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,31 heteske
Köszi, akkor először csak 3*1-et próbálok meg. Bár úgyis egyeztetek majd a héten az orvosommal, mert ezt magamtól kezdtem el szedni a sok keményedés miatt.
Sokat pihenek, de sajnos ilyenkor is jönnek a keményedések, miközben fekszek :(
Ja,azt elfelejtettem írni,hogy az magnesii citrici nem mindenkinek vált be! Vannak,akik a mg-B6-tól lettek jobban,vannak akik a magnerottól. Ki kell tapasztalni,melyik az,amelyik Neked használ. Sajnos ez van.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
12:46-os vagyok. Azért nem szabad háton feküdni, mert a méh elnyom egy eret, ami oxigénhiányt okoz a babának, igaz ezt inkább az utolsó hetekre mondják. De nekem már 24 hetesen mindig keményedett a hasam, ha háton feküdtem. A lábat meg azért kell felpolcolni, mert az ellazítja a méhet, nem csak a vizesedés miatt kell felpolcolni. Ezt az utolsónak írtam.
Kedves kérdező, ha állva érzed a keményedést, akkor ülj le, ha ülve, akkor állj fel, lényeg, hogy ha keményedsz mindig válts pozíciót. Nekem legalábbis ezt mondta a doki. Ja és ne félj, ne idegeskedj, mert attól is keményedhetsz! Nem lesz semmi baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!