Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mi lehet? Szóval, tegnap...

Ez mi lehet? Szóval, tegnap óta max. óránként görcsölök, keményedek és a szeméremcsontom is rettenetesen fáj. Olyan mintha izomlázam lenne a hüvelyemben. A szex-től nem lehet, az már egy ideje nincs.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma reggel óta szakad lefelé a mellem, fáj mint mielőtt foltozni szokott a tej. Nem tudom jobban megfogalmazni. Állandóan úgy érzem hogy nagy wc-re kell menni, de semmi.

Hétfőn volt a lepény III fokban érett, lehet hogy már nem sok van? 38 km

2009. dec. 20. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát gratulálok, hamarosan érkezik a kis jövevény. Ezek már az első jelek:-))Pakolj össze mindent, mert akármikor lehet menni a kórházba.Ne parázz, ez a 2 hét semmi, nem számít koraszülésnek.
2009. dec. 20. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jo, hogy megkerdezted, ezt a kerdest en is irhattam volna... Kitartas!! Mi is 38 hetesek vagyunk:) Bocs az offert
2009. dec. 20. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

De jó neked. Én is 38 hetes vagyok és a baba feje nagyon lent van, alig bírok ülni. De a lepény még csak 1 fokban érett, ezért azt jósolták, hogy kihúzom végig. Te már nem biztos...

Sok sikert!

2009. dec. 20. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A helyzet ugyanaz, ma voltam NST-n, de semmi.Úgy tűnik itthol karácsonyozunk.

2009. dec. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!