Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha 57 kg-mal kezdtem...

Normális ha 57 kg-mal kezdtem a terheséget és fogytam roszulét miatt 7 kg-ot. ésmost vagyok35 hetes és 58 kg?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 23:05
 1/8 A kérdező kommentje:
ja ésmég annyit hogy akkor ha megszülök lemegy rolam kb 10 kg akkor ezek szerint leszek 50 kg? kevesebb mint terhesség előtt?normális ez?
2008. okt. 17. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az de nekem mégis kikerekedett a szemem ahogy olvastam.De nyugi bizti minden okés lesz majd próbálj meg szoptatás alatt hízni.
2008. okt. 17. 23:09
 3/8 A kérdező kommentje:
és akik 3 honapig csak hánynak mennyit fogynak?általában?
2008. okt. 17. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 1.válaszoló vagyok.Hallottam már ilyenről de 5kg-t mondtak és majdnem a tripláját hízzák vissza.Még öt hét alatt hízhatsz Te is.
2008. okt. 17. 23:41
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nemtudom 5 hét alatt mennyit fogok hizni a dokim szerint 2-3. at.de max 5 öt.
2008. okt. 17. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Vannak igy páran ahogy te is.Mint például a húgom.Ha azt veszed,hogy az elején fogytál 7kg-ot,de vissza híztál 8at,az jó.És ne aggódj,fogsz még hízni:)Én a 35.dik hétig híztam 8kg-ot,most meg 2hét alatt 2kg-ot,és semmivel nem eszek többet,sőt :)Ha ez nem lenne jó a dokid úgy is szólna..További boldog babavárást,37hetes kismama
2008. okt. 18. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 50 kilóval kezdtem, és 5 kilót fogytam, ugyancsak rosszullét miatt (45 kg-ra! Megjegyzem, nem vagyok túlságosan alacsony). Igaz, most még csak a 20. hetet töltöm, és eddig sikerült elérni az 51,5 kg-t. Nem tudom, ezután mennyit fogok hízni, de nem tűnik úgy, hogy nagy lenne nálam a lépték.

Szerintem nem az a lényeg, hogy minél több kilót fel tudjunk mutatni, hanem, hogy a babának meglegyen minden, amire szüksége van. S ha ő rendben van, akkor nincs baj.

Végül is, ha úgy veszed, a terhesség elején csak azt a "plusszot" adtad le, ami nélkül a baba nagyon is jól elvolt. Veheted úgy, hogy te 50 kg-ról kezdted, utána pedig 8 kg-ot híztál!

Üdv,

egy 20 hetes terheske

2008. okt. 18. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 4-5 kilót fogytam az elején vészes hányás miatt, azt nagy nehezen a huszadik hétre szedtem vissza.

Szóval: 52 kilóval kezdtem, lement 4-5, azaz lettem 47-48 kg, majd a terhesség végére elértem az 58 kg-ot :-)

A szüléssel lement 8 kg, vagyis 50 kg-mal mentem haza. Az az eredetihez képest mínusz 2 kg. De nekem soha nem mondta az orvos, hogy emiatt baj lehet, a baba szépen fejlődött. Ha ez "vígasztal", a szoptatás alatt viszont híztam 10 kg-ot....

Node, ez nem matematika, a lényeg, hogy a baba fejlődjön, és te se gyengülj le. A normális étkezés mellett ennyit hízol, akkor ez van, így hasznosítja a szervezeted a kalóriákat.

2008. okt. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!