Kulfoldi anyukak titeket hany hetesen kuldtek eloszor ultrahangra? Mert nekem marc.30 an volt meg utoljara a menszim es azota csak egy vervetelen voltam ami 100% ra megmondtaa terheseget! Jo lenne mar tudnom hany hetes vagyok es hogy mikor szulok kb?
Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom.
Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra...
Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-)
Gratulalok a babahoz
29 hetes kismama
En is Eszak-Irorszagban elek, mi a 9.hetben voltunk ver is vizelet szuresen, 12.heten volt az elso ultrahang, aztan meg parszor volt vervizsga mert allitolag nem volt eleg a verem. Aztan mar csak a 'nagy ultrahang volt 21 hetesen. Eddig ennyi, most a 26 hetben jarunk, a verem miatt kell 2x Anti-D re menni, es a kovetkezo idopontunk a 29 hetre van kiirva, nem tudom ott mit fognak vizsgalni, mert itt csak 2 ultrahang van, amin mar tul vagyunk.
Itt nem csinalnak belole akkora ugyet mint otthon, nagyon termeszetes allapotnak tekintik, az is ugyhogy pl a szulesnel sem lesz nalam orvos csak a baba, es csak komplikacoikor hivnak orvost-nogyogyaszt.
Jo babavarast mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!